Kosmetyki do pielęgnacji domowej - trądzik i zmarszczki

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
SandraMaś

Kosmetyki do pielęgnacji domowej - trądzik i zmarszczki

Post autor: SandraMaś »

Szukam naprawdę dobrej jakości kosmetyków do naturalnej cery zarówno jeśli chodzi o kosmetyki do pielęgnacji domowej, głównie chodzi mi o serie kosmetyków dla kobiet dojrzałych. Macie dla mnie jakieś przydatne wskazówki i oczywiście liczę że temat jeszcze trochę będzie nam się tutaj rozwijał a moja cera na tym skorzysta :)
Łucjas

Re: Kosmetyki do pielęgnacji domowej - trądzik i zmarszczki

Post autor: Łucjas »

W takim razie jeśli szukacie naprawdę skutecznych kosmetyków na podstawie naturalnych składników która będzie skutecznie działała to według mnie bardzo dobrym wyborem jest również Cell C Line antyoksydacyjne https://summe.pl/seria/cell-c-line/ która wzmacnia zdolność skóry do regeneracji, skutecznie zapobiegając powstawaniu zmarszczek oraz spadku jędrności skóry.
Hamińka

Post autor: Hamińka »

Też uważam, że bardzo dobrymi propozycjami mogą okazać się kosmetyki z serii summe można znaleźć specjalne rozwiązania dopasowane do cery, jednocześnie o naturalnym składzie na który szczególnie zwracam uwagę bo wiem że na nie moja skóra dobrze reaguje i się odbudowuje. Seria Cell C Line z wegańskimi komórkami macierzystymi ze słodkiej pomarańczy pomaga, od razu odjęte kilka lat ;)
SandraMaś

Post autor: SandraMaś »

Hamińka pisze: ↑27 paź 2021, 9:20 Też uważam, że bardzo dobrymi propozycjami mogą okazać się kosmetyki z serii summe można znaleźć specjalne rozwiązania dopasowane do cery, jednocześnie o naturalnym składzie na który szczególnie zwracam uwagę bo wiem że na nie moja skóra dobrze reaguje i się odbudowuje. Seria Cell C Line z wegańskimi komórkami macierzystymi ze słodkiej pomarańczy pomaga, od razu odjęte kilka lat ;)
Super ;) To może rzeczywiście warto będzie sprawdzić bo o tej marce jeszcze jakoś nie słyszałam
Awatar użytkownika
siwa

Post autor: siwa »

Problematyczna skóra wymaga odpowiedniej pielęgnacji. Właśnie dlatego na spokojnie zerknijcie sobie tutaj https://torebunia.pl/jak-powinna-wyglad ... adzikowej/ . Macie tam bowiem namiar na naprawę ciekawy i praktyczny artykuł, który może okazać się niezwykle pomocny w zniwelowaniu problemu. Rozejrzyjcie się tam koniecznie. Uważam, że taka wiedza może okazać się niezwykle pomocna i przede wszystkim szybko i sprawnie uda nam się pozbyć problemu.
Ostatnio zmieniony 03 lis 2021, 16:06 przez siwa, łącznie zmieniany 1 raz.
masło90

Post autor: masło90 »

SandraMaś pisze: ↑26 paź 2021, 22:49 Szukam naprawdę dobrej jakości kosmetyków do naturalnej cery zarówno jeśli chodzi o kosmetyki do pielęgnacji domowej, głównie chodzi mi o serie kosmetyków dla kobiet dojrzałych. Macie dla mnie jakieś przydatne wskazówki i oczywiście liczę że temat jeszcze trochę będzie nam się tutaj rozwijał a moja cera na tym skorzysta :)
Tez poszukuje kosmetykow,ale do skory problematycznej. Moja cera byla normalna,ale po zmianie miejsca zamieszkania,czyliz mianie wody oraz uzywaniu innych kosmetykow stała się tragedia. Moja skóra zaczęła się łuszczyć! https://www.centrumluszczycy.pl/pol_m_P ... k-503.html Co sądzicie o takich olejkach? Jesliz nacie te markę prosze o komentarze.
karol223ą

Post autor: karol223ą »

Jeśli ktoś chciałby mieć bardzo dobre kosmetyki to polecam skorzystać z bardzo dobrej oferty Hohde naturalne kosmetyki bez konserwantów i chemii . Z tego co wiem to codziennie z tej oferty korzysta bardzo dużo osób bo po prostu bardzo się opłaca. Dodatkowo mojej znajomej którą znam już bardzo długo chyba z czterdzieści lat powiedziałem ,że na pewno bardzo dobrze zrobi jak bardzo szybko z tej oferty skorzysta. Po prostu warto z tej oferty szybko skorzystać.
MarekKolikowskiń

Post autor: MarekKolikowskiń »

Jakiś czas temu byłam w odwiedzinach u siostry i zrobiłyśmy sobie kilka wieczorów spa i powiem wam, że moja siostra jest bardzo dobre zaopatrzona w kosmetyki z .....Rosji. Byłam bardzo ciekawa tych kosmetyków a , że nie widziałam siostry dość długo kiedy ją zobaczyłam stwierdziłam, że ma przepiękna cerę i jak się potem okazało właśnie po tych kosmetykach. Złożyłam właśnie zamówienie z tej strony https://www.formulazdrowia.pl/pl/promotions i czekam na moją paczuszkę z suplementami, witaminami, kosmetykami.
ODPOWIEDZ