kompaktowa spacerówka

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Viżka

kompaktowa spacerówka

Post autor: Viżka »

Moi drodzy szukam kompaktowej spacerówki takiej dla dziecka, które niedawno skończył roczek, Zależy mi przede wszystkim na tym, by była lekka i składała się do małych rozmiarów.
arięna

Re: kompaktowa spacerówka

Post autor: arięna »

no to wypisz wymaluj OSIS z Cavoe :) mam go od 2 miesięcy i jest dokładnie taki jak piszesz - leciutki, składa się do niewielkich rozmiarów nawet z wpiętym siedziskiem. super wygląda, ma dośc duży kosz na zakupy i amortyzację na wszystkich 4 kołach. Wysokość rączki też jest regulowana.
Joweśka

Re: kompaktowa spacerówka

Post autor: Joweśka »

Jeśli rozglądacie się za ładnymi, dobrze wykonanymi i funkcjonalnymi spacerówkami dla swoich maluchów to tutaj śmiało mogę polecić Wam sklep online KinderPrams https://kinderprams.pl/pl/menu/wozki-spacerowe-153.html u których akurat topowych propozycji nie brakuje. Nam zależało na tym, żeby była lekka, porządna jednocześnie dostępna w dobrej cenie (a można u nich złapać naprawdę niezłe przeceny). Pozdrawiam i udanych poszukiwań życzę!
ODPOWIEDZ