Klinika stomatologiczna w Gdyni

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Awatar użytkownika
verona

Klinika stomatologiczna w Gdyni

Post autor: verona »

Witajcie :) Czy są na forum osoby z Trójmiasta, a najchętniej z Gdyni, które mogłyby się podzielić namiarami na sprawdzonych stomatologów? Okazuje się, że czeka mnie dłuższe leczenie ( głównie protetyczne) i zależy mi by skonsultować się z kimś kto ma doświadczenie w tej kwestii. Z góry dziękuje :)
Awatar użytkownika
evelajna

Re: Klinika stomatologiczna w Gdyni

Post autor: evelajna »

Ja też w sumie szukam kogoś w okolicy bo o ile ja nie mam raczej problemów z zębami o tyle szukam kogoś dla męża. A że on panicznie boi się stomatologów to musi to być ktoś z podejściem do takich panikarzy :)
Awatar użytkownika
reiva

Post autor: reiva »

dziewczyny ja i moja rodzinka leczymy się w Platinum Dent na placu Górnośląskim :)
Awatar użytkownika
klara435

Post autor: klara435 »

Ja z Trójmiasta nie jestem wiec niestety nic nie polecę
esentire.pl
Awatar użytkownika
verona

dzięki za namiar :) a mozesz powiedzieć, czy u nich znajdę jakiś dobrych protetyków ewentualnie lekarzy, którzy mają doświadczenie w kwestii implantów?
Awatar użytkownika
lampas

Post autor: lampas »

Hej, wiesz co, z Gdynii masz niedaleko do Gdańska, a tam działają tez kliniki .
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2019, 18:22 przez lampas, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
reiva

verona pisze: ↑16 wrz 2019, 15:40 dzięki za namiar :) a mozesz powiedzieć, czy u nich znajdę jakiś dobrych protetyków ewentualnie lekarzy, którzy mają doświadczenie w kwestii implantów?
tak, dr Renata specjalizuje się w protetyce, implanty z tego co wiem też nie są jej obce :) Ogólnie to bardzo nowoczesny gabinet, ceny też nie są z kosmosu a jak planujesz większe leczenie to pewnie to też będzie mieć znaczenie.
Awatar użytkownika
verona

wow super dziękuje za info, w takim razie zapisuje się do pani Renaty. Mam tylko nadzieję, ze terminy mają jakoś rozsądne i nie będę czekała długo na wizytę.
Awatar użytkownika
reiva

wiesz co ja czekałam około tygodnia ale też zapisywałam się jakoś w godzinach porannych wiec tu było większe pole manewru :) Daj znać już po wizycie jak tam wrażenia :)
Awatar użytkownika
verona

Jestem już po pierwszej wizycie więc zgodnie z obietnicą piszę :) wszystko super, bardzo miły lekarz, indywidualne podejście do pacjenta. Już na pierwszej wizycie zaproponowano mi plan leczenia, podano orientacyjne koszta ( jeszcze tylko pantomogram muszę zrobić). Ogólnie ok :)
Awatar użytkownika
reiva

verona no to super :) tam na miejscu możesz zrobić całą niezbędną diagnostykę więc spoko :) ciesze się, ze jesteś zadowolona i że mogłam pomóc :)
Awatar użytkownika
tywinlannister

Post autor: tywinlannister »

Bezproblemowa stronka, która jest naprawdę świetna i przede wszystkim działa :D bez zarzutu to bez wątpienia ta: https://lekarzebezkolejki.pl/neurolog-d ... warszawa-2. Możecie się tam umówić na wizytę do lekarza, znajdziecie tam też sporo bardzo przydatnych informacji, które dotyczą zdrowia, jak dla mnie ekstra sprawa, polecam.
Awatar użytkownika
verona

Tak wiem wiem już powoli działamy :) Jestem w dobrych rękach więc wszystko mam nadzieję pójdzie sprawnie.
ODPOWIEDZ