jedzenie pizzy
Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
- turanka
jedzenie pizzy
Sama mam wiele ulubionych dań, jednak zazwyczaj wracam do tego co bardzo popularne i jest to pizza. Wiele osób już się nią przejadło, ja jednak zawsze mam na nią ochotę. gdy imprezujemy ze znajomymi z pomocą przychodzi nam http://katowice.pizzerianocna.pl/ . Tam wielm, że zawsze w nocy mogę zadzwonić i otrzymam pyszna, ciepłą pizze z dostawą do domu.
- Klaudyna
Re: jedzenie pizzy
Pizza nie jest zbyt zdrowa i nie powinniśmy jej regularnie jeść. Czasem lepiej wybrać się do rodzinnego Bistro Smykawka: http://smykawka.pl/?page_id=322 . Tam zjecie zdrowo i na pewno każdemu będzie smakowało.
- kietka
Kto z nas nie lubi jeść pizzy? Ja to szczerze nie znam takiej osoby. Ja z moim facetem to bardzo często zaglądamy do naszej ulubionej restauracji Sezonova w Częstochowie i tam każde z nas zamawia swoje ulubione smaki
- bunia91
Od czasu do czasu - czemu nie? Ale mimo wszystko należy pamiętać, że to właśnie zdrowa żywność powinna być podstawą naszego codziennego żywienia. To pozwoli nam zachowań zdrowie, wigor i urodę jak najdłużej jest to możliwe!
- agnieszka17
Post autor: agnieszka17 »
Pizza jest spoko, jednak czasami wpadam w taki trans, że jem ją kilka razy w tygodniu, no a to nie zdrowo . Dobrze od czasu do czasu coś samemu przygotowac. W internecie aż roi się od super przepisów. Ja ostatnio znalazłam bardzo fajny portal z przepisami https://mowisalmon.pl/przepisy/bouillab ... upa-rybna/ . Można znaleźc tam wiele bardzo dobrych potraw.
- blanka
ja nie lubie kebabow, zapiekanek i innych takich ale pizze uwielbiam i przyznaje to, poza tym, jak sie chodzi do dobrej pizzeri , gdzie robia ze swiezych skladnikow itp to moim zdaniem nie jest wcale tak niezdrowo, ja polecam Pizza Zlota65 w warszawie, robia nawet ciasto na zyczenie klienta, my zawsze zamawiamy pelnoziarniste
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy