Jakiego adwokata polecacie?

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Awatar użytkownika
Fiorka

Jakiego adwokata polecacie?

Post autor: Fiorka »

Serdecznie polecam kancelarię adwokacką Pawła Szafrańskiego. Zostawiam link dla zainteresowanych: https://kancelariaszafranski.pl/ . Specjalizuje się on w prawie karnym.
Awatar użytkownika
Halna

Re: Jakiego adwokata polecacie?

Post autor: Halna »

Dobrze, że podałeś specjalizację, bo adwokatów jest wielu i nie każda kancelaria zajmuje się tym samym.
Awatar użytkownika
Kamilka

Post autor: Kamilka »

To zależy, na jakim terenie szukasz takiego specjalisty. Jeśli na przykład interesuje Cię pomoc prawna w Białymstoku, to polecam kancelarię https://www.bialystok-adwokaci.eu. Znajdziesz tam najlepszych prawników, którzy pomogą Ci w najróżniejszych sytuacjach - poczynając od rozwodu, poprzez spadek aż do spraw karnych.
Awatar użytkownika
terenia

Post autor: terenia »

Słyszałam o kancelarii mec. Cejrowskiego, ponoć nie ma lepszej - jakość usług, ceny, zaangażowanie, wiedza i doświadczenie to i duża skuteczność. Działaja w wielu obszarach, możecie zobaczyć na www albo ich Facebooku
Awatar użytkownika
pierscionek

Post autor: pierscionek »

Osobiście nie korzystałam jeszcze z pomocy adwokata, ale na pewno w takiej sytuacji zwróciłabym uwagę na jego opinie na internecie. Na przykład zaczęłabym od szukania prawnika od specjalizacji. Wiele osób ma problem ze spisaniem testamentu. Ciekawą ofertę znalazłam tu: www.zachowekpoznan.pl. Myślę, że lepiej poradzić się kogoś doświadczonego niż działać na własną rękę. Możemy sobie oszczędzić stresu i wiedzieć co dokładnie zrobić by uzyskać spadek.
Awatar użytkownika
kolka

Post autor: kolka »

Zależy w jakim mieście i o jaką sprawę chodzi. W Szczecinie szczerze polecam adwokata Łukasza Węgłowskiego z kancelarii Węgłowski. To na niego mogłam liczyć w trakcie rozwodu, a nie była to prosta sprawa. Tym bardziej doceniam i jestem wdzięczna za zaangażowanie. Ja w sprawach rozwodowych doświadczenia nie mam, nie sądziłam że mnie to spotka. Natomiast p. Łukasz ma doświadczenie i to duże w takich sprawach, dlatego można na nim polegać.
ODPOWIEDZ