Jak w temacie.
Jakie dobre firmy oferujace obuwie dla maluchów polecicie? Szukam jakiejś porządnej firmy, której mogę zaufać jeśli chodzi o stopy malucha.
Jakie dobre firmy obuwia dla dzieci
Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
- Dandelion
Re: Jakie dobre firmy obuwia dla dzieci
Polecam Befado. Kilka firm butow dla dzieci już miałam okazję przetestować ale zostaję właśnie przy tej firmie. Buty wykonane porządnie oraz co najważniejsze firma sie w tym specjalizuje oraz przykłada się do tego aby buty były dopasowane oraz bezpieczne. Ich buty mają wygodne profilowane podeszwy jak równiez szerokie noski ( stopy malucha nie powinny być w trakcie noszenia ściśnięte bo jest to dla dzieci bardzo niezdrowe).
NO i nie popieram również kupowania butów używanych, wiem, ze wiele osob tak robi ale obuwie takie było juz noszone przez inne dziecko, jest dopasowane do stopy innego dziecka oraz moze powodować szkody u naszego malucha.
NO i nie popieram również kupowania butów używanych, wiem, ze wiele osob tak robi ale obuwie takie było juz noszone przez inne dziecko, jest dopasowane do stopy innego dziecka oraz moze powodować szkody u naszego malucha.
- Kamilka
Jeśli kogoś z Was interesowałyby natomiast dobrej jakości kapcie dla dzieci, to polecam zajrzeć na stronę https://www.kasiaubranka.pl/Kapcie-Dla-Dzieci. Znajdziecie tam całkiem spory wybór kapci skórzanych dla niemowląt, wykonanych z wysokiej jakości, miękkiej i elastycznej skóry Na pewno i Wam i Waszym maluszkom przypadną one do gustu
- daro
A ktoś z was sprawdzał https://butymodne.pl/balerinki-dzieciec ... 83674.html ? Moim zdaniem w tym sklepie można kupić dzieciom i nie tylko buty na każdą okazję. Dla dziewczynek, dla chłopców, rozmiary też od tych mniejszych do większych. Według mnie warto tam dobrze się rozejrzeć. Sklepy internetowe to super wygoda robienia zakupów.
- Marek22
polecam kapcie zwierzaki bardzo moje dzieci je lubią, są miękkie, przytulne i wygodne. A do tego wcale nie są drogie, także osobiście polecamKamilka pisze: ↑18 cze 2020, 9:43 Jeśli kogoś z Was interesowałyby natomiast dobrej jakości kapcie dla dzieci, to polecam zajrzeć na stronę https://www.kasiaubranka.pl/Kapcie-Dla-Dzieci. Znajdziecie tam całkiem spory wybór kapci skórzanych dla niemowląt, wykonanych z wysokiej jakości, miękkiej i elastycznej skóry Na pewno i Wam i Waszym maluszkom przypadną one do gustu
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy