Jaki wózek?

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Awatar użytkownika
Antoni21

Jaki wózek?

Post autor: Antoni21 »

Szukamy aktualnie dobrego wózka dla naszego dziecka. Będziemy sporo podróżowali samochodem, dlatego też ważne, by był on na tyle funkcjonalny, by wejść do auta. Czy taki model jak https://umalucha.pl/produkt/anex-sport- ... lekcja-new sprawdzi się w tym kontekście?
Awatar użytkownika
emkaa922

Re: Jaki wózek?

Post autor: emkaa922 »

My rozglądamy się za wózkami spacerowymi i sprawdzamy, jakie Wózki spacerowe mają najlepsze opinie. Kilka propozycji już sprawdziliśmy, ale zawsze brakowało jakiejś funkcji, która była dla nas ważna. Mam nadzieję, że w końcu trafimy na coś idealnego.
Awatar użytkownika
trombocyt

Post autor: trombocyt »

Ja odkąd moje dziecko się urodziło, to własnie nie użyłam wózka ani razu, zdecydowanie wolę stosować nosidełko od kinder hop, model basic, bo one jest idealne na spacery ):
Awatar użytkownika
fiona45

Post autor: fiona45 »

Każda z pań ma inne wymagania i wybierze coś innego. Osobiście wiele ciekawych modeli ostatnio widziałam na https://www.wozki-foteliki.pl . Zawsze można znaleźć coś dla swojej pociechy w różnej kolorystyce, o różnych funkcjach i nie tylko. Dla mnie najważniejsze jest bezpieczeństwo dziecka.
Awatar użytkownika
qiqi

Post autor: qiqi »

Od siebie powiem  że Riko Villa . Nowoczesny, funkcjonalny, solidny, zwrotny i bezproblemowy. Gondola duża z zewnętrzną regulacją oparcia, siedzisko z dodatkowym materacykiem i pompowane koła.
Awatar użytkownika
andromeda

Post autor: andromeda »

A ja mam x-lander i też bardzo sobie chwalę ten wózek, mam miejski model x-cite więc łatwo mi nawet w ciasnych sklepowych alejkach się z nim poruszać, można go prowadzić nawet jedną ręką, łatwo się nim manewruje
Awatar użytkownika
Kamilka

Post autor: Kamilka »

trombocyt pisze: ↑29 lut 2020, 22:57 Ja odkąd moje dziecko się urodziło, to własnie nie użyłam wózka ani razu, zdecydowanie wolę stosować nosidełko
Rzeczywiście, nosidełka dla dzieci to również bardzo fajna sprawa. Takie nosidełko można wnieść praktycznie wszędzie, z wózkiem czasami jest z tym problem. To, jakie nosidełko dla niemowlaka wybierzecie, zależy od Was, musicie jednak wiedzieć, że ich wybór na rynku jest naprawdę ogromny :)
Awatar użytkownika
kozi44

Post autor: kozi44 »

Z tego co się orientuję to bardzo ważne są także akcesoria do wózków ułatiające korzystanie z nich. Spory wybór takich produktów w krozystnych cenach znajdziecie w tym sklepie. Uważam, że na prawdę warto jest do niego zajrzeć
Awatar użytkownika
kalinowa

Post autor: kalinowa »

andromeda pisze: ↑29 mar 2020, 16:23 A ja mam x-lander i też bardzo sobie chwalę ten wózek, mam miejski model x-cite więc łatwo mi nawet w ciasnych sklepowych alejkach się z nim poruszać, można go prowadzić nawet jedną ręką, łatwo się nim manewruje
też mam x-landera ale inny model bo zdecydowałam się na x-pulse, ten akurat podobał mi się bardziej i moim zdaniem jest lepszy na moje potrzeby
graża

Post autor: graża »

ja szukałam wózka dla dzieci rok po roku i wybrałam DOMINO z firmy Easy Go :) oba siedziska są od siebie zupełnie niezależne więc nie m problemu z tym by starszak siedział w siedzisku a mniejszy spał sobie wygodnie w gondoli :) wózek przyjemnie się prowadzi, nie jest za ciężki.
Awatar użytkownika
kasiakowa06

Post autor: kasiakowa06 »

trombocyt pisze: ↑29 lut 2020, 22:57 Ja odkąd moje dziecko się urodziło, to własnie nie użyłam wózka ani razu, zdecydowanie wolę stosować nosidełko od kinder hop, model basic, bo one jest idealne na spacery ):
Zdecydowanie nie ruszam się z synem bez nosidełka - mega wygodne do podróży czy na spacery. Kupiła swoje dwa tutaj: https://carrylove.pl/nosidla-ergonomicz ... m/klamrowe

Obrazek
ODPOWIEDZ