jak schudnać

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Awatar użytkownika
turanka

jak schudnać

Post autor: turanka »

Moim zdaniem by zobaczyć efekty odchudzania dobrze jest skorzystać z pomocy dietetyczna czy trenera personalnego. Nie zawsze to co chcemy zrobić by schudnąć jest dla nas dobre a jak ktoś z doświadczeniem nam podpowie, będzie nam łatwiej. Poszukaj sobie tutaj http://bodyhero.pl/blog/ fajnych artykułów o odchudzaniu. Korzystanie z pomocy takich trenerów na prawde jest dobrym pomysłem.
Awatar użytkownika
Marcelka

Re: jak schudnać

Post autor: Marcelka »

wedlug mnie wystarczy odpowiednio sie odzywiac i cwiczyc - ale regularnie. Mnie bylo ciezko ale odkad mam silownie w domu to udalo mi sie osiagnac lepsza sylwetkę. Sprzet kupilam internetowo stad https://www.e-insportline.pl/fitness - bieznie i orbitreka. To swietne sprzety, dzieki ktorym na efekty nie trzeba dlugo czekac
Awatar użytkownika
papagua

Post autor: papagua »

Ja sprawdzam po opiniach w sieci najlepsze opcje. Spróbuj w ten sposób.
Wiem, że tak nigdy nie będzie. Ta świadomość jest jak błysk światła, który utrudnia mi widzenie.
Awatar użytkownika
Kartyzjus

Post autor: Kartyzjus »

Bardzo ciekawe porady. Myślę, że będą przydatne niejednej osobie
Kobieta dojrzewa, gdy mężczyzna dopiero kiełkuje"- Wojtek Bartoszewski
Awatar użytkownika
pomorska

Post autor: pomorska »

Najlepsze sposoby na to żeby schudnąć i zachować jednocześnie dobrą kondycję zdrowotną ma Ela Horba czyli dietetyk kliniczny z Sokółki, jej porady pozwoliły mi schudnąc nawet więcej niż oczekiwałam a przy okazji czuję się o wiele lepiej fizycznie
Awatar użytkownika
Halna

Post autor: Halna »

Najlepiej zdrowo i z głową.
ODPOWIEDZ