Internet Radomsko
Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
- Marek22
Re: Internet Radomsko
Wydaje mi się, ze jeśli chodzi o Radomsko to warto jest zajrzeć do oferty dostępnej tutaj https://www.multimedia.pl . Multimedia ma bardzo dobrej jakości internet i do tego ceny za ich usługi wcale nie są wygórowane. Wydaje mi się, że warto jest zajrzeć do ich oferty
- cranberrypear
Post autor: cranberrypear »
wszystko da się znaleźć, na przykład http://panwybierak.pl ma bardzo dobre oferty, wiem bo sama szukałam idealnego internetu do siebie i znalazłam dopiero na tej porównywarce
Post autor: pilśnia »
Jest taka porównywarka PanWybierak.pl Tam tylko podajesz swoje dane adresowe, a oni ci wyświetlają listę dostępnych usług w tej lokalizacji. Dla pewności możecie ręcznie potwierdzić ceny - u wybranych operatorów, ale u nas w 100 proc. wszystko się zgadzało, więc powinno być tak samo.
- andromeda
Nawet nie wiedziałam że jest coś takiego ale ja już nie szukam dostawcy telewizji i internetu bo znalazłam bardzo atrakcyjną ofertę. Teraz inea zyskuje wysokie pozycje w rankingach, zapewnia taki sam wysoki i poziom przesyłania danych i prędkość ich pobierania
Post autor: Benka »
jeśli chodzi o Radomsko to nie pomogę ale generalnie poszukaj jakiegoś dostawcy, który działa tam na lokalnym rynku. Oni mają zwykle najlepsze oferty i to nie tylko pod kątem cen ale też jakości usług. w Białymstoku takim dostawcą jest na pewno ELPOS. Świetne parametr internetu, niewysokie ceny i szybka aktywacja usług.
Post autor: kajja »
Myślę, że dobrym wyborem będą jednak solidne rury teletechniczne. Faktycznie wyróżnia je wysoka wytrzymałość, są starannie wykonane, a jeśli jesteście zainteresowani to warto zajrzeć do https://unitel-hurt.pl/kontakt/ , tutaj pracuje Aneta Śmiałkowska, która zawsze chętnie wam doradzi
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy