Internet dla studenta w Gdyni

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Awatar użytkownika
kogis

Internet dla studenta w Gdyni

Post autor: kogis »

Szukam dobrej oferty pod internet studencki w Gdyni. Przychodzi wam coś na myśl? Chodzi o ofertę dedykowaną dla studentów, czyli np. umowę na 9 miesięcy, światłowód. Jakieś pomysły? Coś sprawdzonego przychodzi wam na myśl?
Awatar użytkownika
pomek

Re: Internet dla studenta w Gdyni

Post autor: pomek »

Pewnie w mieście działają wszyscy duzi, ale nie jest powiedziane, że na pewno w danym budynku. Zatem - najpierw rezerwacja konkretnego miejsca, a dopiero później analiza, co możesz wybierać. A może nawet wcześniej sprawdź, czy jakiś światłowód jest dostępny. Przecież nie jest powiedziane, że będzie to możliwe w każdej lokalizacji.
Awatar użytkownika
kogis

W jaki sposób mogę sprawdzić na odległość, jakie oferty są dostępne? Ja mam już podpisaną umowę, ale jestem jeszcze w swoim mieście. Patrzeć po stronach operatorów? Tylko nie wiem, czy tam czasami nie jest dostępna jakaś oferta od kogoś lokalnego. W sensie - małej firemki. Jak to sprawdzić?
Awatar użytkownika
pomek

Jest taka porównywarka PanWybierak.pl Tam tylko podajesz swoje dane adresowe, a oni ci wyświetlają listę dostępnych usług w tej lokalizacji. Dla pewności możecie ręcznie potwierdzić ceny - u wybranych operatorów, ale u nas w 100 proc. wszystko się zgadzało, więc powinno być tak samo.
Awatar użytkownika
kogis

I to na 100 proc. działa? W sensie dane są na bank poprawne? Znasz to od środka? Porównywaliście chociaż kilka ofert?
Awatar użytkownika
Aleks22

Post autor: Aleks22 »

Hmm warto zajrzec tutaj https://panwybierak.pl/oferty-internet-krakow/46,950463 Ja rowniez studiuje w trojmiescie i wlasnie z tej strony zamawialem internet i w sumie to jestem bardzo zadowolony. Nie jest to chyba wygórowana cena za polączenie internetowe.
Awatar użytkownika
pomek

Dane się w 100 proc. sprawdzają - przynajmniej w tych ofertach, które analizowaliśmy.
Zresztą - prosta weryfikacja kilku ofert akurat nie zajmuje wiele czasu.
A to chyba najłatwiejszy sposób na to, żeby coś znaleźć.
spliła

Post autor: spliła »

Aleks22 pisze: ↑23 wrz 2019, 10:26 Hmm warto zajrzec tutaj https://panwybierak.pl/oferty-internet-krakow/46,950463 Ja rowniez studiuje w trojmiescie i wlasnie z tej strony zamawialem internet i w sumie to jestem bardzo zadowolony. Nie jest to chyba wygórowana cena za polączenie internetowe.
pewnie sie zdecyduję bo też szukam dobrego neta
Awatar użytkownika
andromeda

Post autor: andromeda »

kogis pisze: ↑18 wrz 2019, 9:40 W jaki sposób mogę sprawdzić na odległość, jakie oferty są dostępne? Ja mam już podpisaną umowę, ale jestem jeszcze w swoim mieście. Patrzeć po stronach operatorów?
Najlepiej myślę sprawdzać na stronach dostawców i porównać oferty, ja tak zrobiłam i mam najszybszy internet w polsce . Warto było poświęcić chwilę i znaleźć ten najlepszy
ODPOWIEDZ