Gdzie na Sylwestra?
Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
- Daria23
Gdzie na Sylwestra?
Gdzie w tym roku ruszacie na Sylwestra? Mam spory problem ponieważ bardzo chciałabym pójść na bal sylwestrowy, ale mój mąż nie za bardzo ma na to ochotę Jak mogę go namówić? Byliście kiedyś na prawdziwym balu? Jak się tam bawiliście? Warto jest się wybrać?
- bolka
Re: Gdzie na Sylwestra?
My robimy domówkę i zapraszamy znajomych do siebie. jakos jest tak luźniej. ja nie lubię bali bo to się wiąże z kosztami. o ile facet jakiś garnitur w szafie ma to kobieta musi sprawić sobie suknie dodatki itp. Koszta koszta i jeszcze raz koszta a to tylko jedna noc.
- Bohdan
My w tym roku Sylwestra spędziliśmy nietypowo. Postawiliśmy na imprezę w tłumie i wybraliśmy się do centrum na koncert:) wcześniej zjedliśmy smaczną kolację w bardzo klimatycznym miejscu - Bubbles Bar. W sumie byłem tam po raz pierwszy i spotkało mnie miłe zaskoczenie. Z okazji tak wyjątkowej nocy, serwowali specjalne bąble w różnych smakach.
- kogis
A właśnie... w tym roku nie mieliśmy okazji się pojawić, więc może tym razem się uda.
Lady Pank w październiku, są jeszcze wejściówki - https://empikbilety.pl/wydarzenie/lady- ... ernik-2019
Ktoś się wybiera? Zależało mi na ich normalnym koncercie, a nie dwóch piosenkach.
Od nas w sumie 5 osób - mamy spory kawałek do pokonania.
Lady Pank w październiku, są jeszcze wejściówki - https://empikbilety.pl/wydarzenie/lady- ... ernik-2019
Ktoś się wybiera? Zależało mi na ich normalnym koncercie, a nie dwóch piosenkach.
Od nas w sumie 5 osób - mamy spory kawałek do pokonania.
- Tolisso
Ja co prawda byłem na balu sylwestrowym ostatni raz kilka lat temu, ale było naprawdę świetnie. Pewnie jak ktoś chodzi co roku to może być nudne, ale raz na jakiś czas można się zdecydować dla odmiany. Na stronie z biletami na różne imprezy, koncerty itp. https://www.ticketmaster.pl/festiwale/w ... 101/events znajdziecie także bilety na bale sylwestrowe, więc sprawdźcie sobie ile to kosztuje, gdzie się odbywają i czy bylibyście zainteresowani. Jeśli nie, to jest sporo innych imprez na ten dzień, więc na pewno traficie na coś odpowiedniego dla siebie.
- Marcelka
Wedlug mnie warto pomyslec o takiej imprezie kostiumowej z okazji Sylwestra. U mnie w rodzinie wlasnie organizujemy takie imprezy co roku. Tera motywem beda lata 70-te wiec juz szukam odpowiednie stroje sylwestrowe - kilka porpozycji na oku juz mam
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy