energetyki
Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
- Vitalia
Re: energetyki
Nie lubię energetyków, wolę kawę, ale w takie upały unikam gorących napojów. Wolę soki, widziałam, że sok z aronii BIO premium (NFC) od Korab Garden jest zdrowy i może ugasić pragnienie. Firma stawia na jakość, dlatego nie dodaje żadnych konserwantów, cukru i wody. Potwierdzeniem tego są certyfikaty. Więcej szczegółów na ich temat jest tu https://korabgarden.pl/produkty/sok-z-a ... remium-nfc .
Post autor: Rębajło »
Staram się unikać. Dla mnie najlepszym energetykiem jest kawa lub jerba. Energetyki typu tygrys mają dużo za dużo cukru i dziadostwa różnego typu. Dlatego wolę dodać trochę zdrowotności do mojego życia i nie piję tego. Każdy ma własny wybór i rozum więc nie neguję ani nie pochwalam. https://seriale.best
Post autor: Aldona »
Ja piję czasami, jak mam słabszy dzień i zero energii, albo jak siedze długo w pracy. Nic mnie tak nie stawia na nogi jak puszka tigerabasbi pisze: ↑24 cze 2020, 21:54 Pijecie czasami napoje energetyczne typu tiger? Mi się zdarza i to dla mnie ratunek jak mam zarwaną noc a muszę być przytomna w pracy, albo jak jadę gdzieś wcześnie rano autem i chcę się szybko obudzić.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy