Dobry serwis ASO Honda w Warszawie

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
Awatar użytkownika
JolaZ

Dobry serwis ASO Honda w Warszawie

Post autor: JolaZ »

Cześć!
Przeprowadziłam się do Warszawy i chciałam zapytać Was, czy macie może doświadczenie z tego typu serwisami? Mam dwuletnią Civic dlatego chciałabym mieć pewność, że na jakiekolwiek naprawy/wymiany zostawiam ją w dobrych rękach.
Awatar użytkownika
Sanderka

Re: Dobry serwis ASO Honda w Warszawie

Post autor: Sanderka »

Tutaj na pewno pozytywnie mogę wypowiedzieć się na temat serwisu HondaPlaza na który stawiam już od kilku lat i jak na razie dbają o najwyższy poziom realizacji. Przede wszystkim terminowo i dokładnie zrealizowana usługa z dotrzymanym terminem. Obsługa na miejscu miła i profesjonalna w każdym elemencie, na ten moment nie mam innych propozycji w Warszawie.
Awatar użytkownika
Josek

Post autor: Josek »

Też stawiam i nadal mam zamiar stawiać na HondaPlaza. W mojej opinii to najlepsze aso, jeśli chodzi o poziom obsługi klienta dobre ceny i też krótki czas oczekiwania (pewnie dlatego też, że mają swój magazyn części na miejscu).
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2019, 23:37 przez Josek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
OliwierTos

Post autor: OliwierTos »

Też stawiam na aso HondaPlaza i jeśli chodzi o naprawy gwarancyjne oraz pogwarancyjne to najlepsi specjaliści od Hondy w stolicy i to raczej się nie zmieni również w zakresie motocykli.
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2019, 23:40 przez OliwierTos, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
szarlotka

Post autor: szarlotka »

Jak dla mnie to tylko mmcars ! https://www.mmcars.pl Mają w Wawie punkt na Jerozolimskiej ! Swietni fachowcy
Awatar użytkownika
królowa

Post autor: królowa »

Obsługuje mnie serwis niedaleko domu. Ale ceny usług w Warszawie są wyższe niż w Polsce. Aby zaoszczędzić pieniądze, czasami kupuję materiały eksploatacyjne na stronach internetowych sklepów internetowych. Na przykład ostatnio trzeba było wymienić olej. Zamówiłem olej przez allmega - https://allmega.pl/motor_oil/. Więc udało mi się zaoszczędzić.
Awatar użytkownika
JolaZ

Post autor: JolaZ »

Dzięki ogromne za już pierwsze podpowiedzi! Chętnie sprawdzę to aso HondaPlaza bo ktoś ze znajomych już mi o nich wspominał i mam nadzieję, że sprawdzą się tak dobrze jak o nich piszecie.
ODPOWIEDZ