damskie ubrania plus size

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
lerośechka

damskie ubrania plus size

Post autor: lerośechka »

Niemal każda kobieta musi mieć możliwość doboru ubrań pasujących do jej sylwetki. Jest to szczególnie ważne w przypadku kobiet o niestandardowej lub pełnej sylwetce. Odpowiedni dobór ubrań do sylwetki pozwala nie tylko wyglądać harmonijnie i naturalnie, ale czasem ukryć pewne wady, na przykład wizualnie wąskie szerokie ramiona lub ukryć nadmierną „harmoni”
Gdzie kupujesz piękne i eleganckie ubrania dla puszystych?
łukaszr

Re: damskie ubrania plus size

Post autor: łukaszr »

Zawsze miałem problemy z wyborem odzieży też. U mnie duże bary i wąskie biodra. Teraz wybieram dla się odzież za pomocą Shopsy https://shopsy.pl
Tu wygodny system poszukiwania towarów w różnych sklepach. I tak zawsze mogę znaleźć piękną i modną odzież dla się. Ci rekomenduję to. Spróbuj i ty. Spodziewam się to pomoże ci wyglądać pociągający też
Awatar użytkownika
Halna

Post autor: Halna »

Obecnie w sklepach wybór ubrań jest ogromny, także jeżeli chodzi o te w większych rozmiarach. Tak się składa, że jeżeli chodzi o plus size, to kobiety mają ogromny wybór, bardzo się na to otwarli producenci odzieży. W drugą stronę to niestety już tak nie działa.
Awatar użytkownika
lilila

Post autor: lilila »

Ja kiedyś zamawiałm odzież plus size. Udało mi się trochę zrzucić i obecnie noszę mniejszy rozmiar. Na tę chwile potrzebne mi jakieś t-shirty damskie basic . Taki zwyczajne, do noszenia na codzień, do pracy czy po domu. Fajnie, jakby było to coś porządnego, nie lubie kupować badziewia które wiem, że zaraz poleci do śmieci. Lepiej kupić coś lepszego, trwałego i mieć na dłużej. A wy jak się zapatrujecie?
ODPOWIEDZ