Czy fotobudka na weselu jest modna?
Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
- Elena
Czy fotobudka na weselu jest modna?
Gorąco polecam katalog usług z branży ślubnej – Cozweselem. Znajdziesz w nim najlepsze oferty dotyczące ślubu. Sprawdź sam i znajdź fotografa ślubnego, lokal na wesele, drink bar i drink bar.
- Kamilka
Re: Czy fotobudka na weselu jest modna?
Ja osobiście uważam, że fotobudka na wesele to bardzo dobry pomysł. Byłam już na kilku przyjęciach weselnych, gdzie była taka fotobudka i goście zawsze świetnie się przy tym bawili Tak więc sądzę, że może być to naprawdę fajna i niezapomniana atrakcja Z tego co wiem, to taką fotobudkę oferuje na przykład firma https://foto-kabina.pl/, ceny nie są tam wysokie, więc polecam
- koktajlowa
Post autor: koktajlowa »
Pomysl fajny ale raczej oklepany My robilismy wesele w sali Eden na niecale 200 osób w Łowiczu i bylo samo w sobie tak wspaniale ze fotobudka nie byla potrzebna. No ale kazdy robi jak uwaza, ja wolalam miec fotografa i kamerzyste w duecie niz jednego z nich i budke
- tratatata
Modna na pewno i super wspomnienia są potem ze zdjęć, można z nich zrobić sobie fotoalbum na przykład i w każdej chwili otwierać i oglądać te zdjęcia. Polecam koniecznie, koszty nie są duże biorąc pod uwagę zabawę i wspomnienia fajne potem.
- krystek01
- Kontakt:
U nas na weslu była fotobudka Kraków - firma chyba ze Skawiny. Powiem wam że byłem sceptycznie nastawiony i tylko już aktualna żona mnie namówiła ale zabawa rozkręciła się na dobre jak goście zaczeli robić głupie zdjęcia
- lilila
mysle ze spoko pomysl, to juz zalezy od panstwa mlodych co chca gosciom zaoferowac ja bylam ostatnio na fajnym weselu i znajomych i jako atrakcjie mieli niesamowity pokaz barmanski wykonany przez grupe speedbar, swietne to bylo , sama na swoim weselu chcialabym cos takiego miec
- Aligru
Fotobudka na wesele to IMO spoko opcja. Każdy zna tę zabawę, owszem, jest nawet oklepana, ale czy widzieliście kiedyś, żeby taka fotobudka nie była oblegana? Non stop ktoś przy takiej się bawi. Jak ktoś się zastanawia nad taką atrakcję, to śmiało.
- Danutka
Dla mnie sama idea jest spoko, jednak niestety już strasznie oklepana. Fotograf musi być, jednak atrakcje w formie fotobudki warto zamienić na coś bardziej oryginalnego. Ja na swoim wesele miałam kurs sensoryczny piw kraftowych Browaru Prost Chętni Panowie mogli też zwiedzić browar, czyli warzelnie itd. I to była atrakcja! https://www.browarprost.pl/sala-weselna-wroclaw
- światełko
Także zauważyłam, że na weselach coraz bardziej modne stają się takie fotobudki ale ja jakoś nie mam do tego przekonania. Dlatego też wolę zapłacić więcej ale za to mieć bardzo dobrego fotografa ślubnego. A że moja siostra postanowiła pomóc nam w znalezieniu fotografia ślubna gliwice to mamy przynajmniej jeden problem z głowy
Post autor: PotężnaDawkaHumoru »
A co to za różnica? Jeśli chcesz mieć taką atrakcję, to ją bierz, nie patrz na to czy modna. Ogólnie polecam, bo jeszcze nie byłam na weselu, gdzie była fotobudka i ludzie by się nie bawili. ostatnio nawet miałam okazję zobaczyć fajną ekipę w akcji na weselu kuzynki. Zobacz sobie: fotobudka Wrocław.
Post autor: Nikka3 »
Różne atrakcje na wesele dzisiaj się wybiera, ale dobry fotograf to podstawa. Czytałam także o tym, co powinien wiedzieć początkujący fotograf. Dzięki podstawowej wiedzy będzie w stanie wykonać solidne meble.
Post autor: Moniczkaxx2 »
Szukasz atrakcji, która uczyni Twoje wydarzenie niezapomnianym? fotobudka 360 wynajem warszawa to rozwiązanie, które sprawdzi się na każdej imprezie. Niezależnie od tego, czy planujesz wesele, przyjęcie urodzinowe czy firmową integrację, fotobudka 360 zapewni gościom wyjątkowe doświadczenia i mnóstwo radości. Dzięki możliwości tworzenia dynamicznych, 360-stopniowych zdjęć, uczestnicy będą mogli zabrać ze sobą niezapomniane pamiątki. Fotobudka 360 wynajem Warszawa to inwestycja w niezapomniane chwile i gwarancja świetnej zabawy dla wszystkich obecnych na Twoim wydarzeniu.
Post autor: Arnoldik »
Chcesz zaskoczyć swoich gości na imprezie? Wybierz fotobudkę na wynajem od https://photobox-poznan.pl/fotobudka-360/! Fotobudka to świetny sposób na rozrywkę i integrację uczestników każdej imprezy, od urodzin po wesela. Dzięki niej Twoi goście będą mogli robić zabawne zdjęcia, które staną się niezapomnianą pamiątką. photobox-poznan.pl oferuje nowoczesne urządzenia, które zapewnią doskonałą jakość zdjęć. Nie czekaj, zamów fotobudkę już dziś i zrób wrażenie na swoich gościach!
- foxi
Przede wszystkim uważam ,że fotobudka na weselu jest zbędna. W ogóle organizowanie tak dużych i drogich imprez uważam za zbędne. Przecież wcale nie trzeba wydawać dużych pieniędzy aby upamiętnić dzień ślubu i dobrze się bawić. Muzykę możecie puścić z internetu, zamówicie catering na wesela Warszawa i zapewniam was ,że w wynajętej sali będziecie się bawić na prawdę dobrze.
Post autor: Mentlikk »
Nie ma znaczenia, czy organizujesz wesele, urodziny, czy firmową imprezę – Fotobudka 360 sprawdzi się na każdej z nich. Dzięki swojej wszechstronności, może być dostosowana do różnych tematów i stylów wydarzeń, zapewniając uczestnikom niezapomniane wrażenia. Fotobudka 360 to gwarancja, że Twoje wydarzenie będzie wspominane przez długi czas, a goście będą zachwyceni możliwością tworzenia wyjątkowych filmów 360 stopni.
Post autor: wiiolka »
Bardzo dobrym wyborem jest jednak Wedding planner https://bognabojanowska.pl/ . Ogólnie jeśli chodzi o organizację to można tutaj otrzymać faktycznie wielką pomoc, dodatkowo Pani Bogna posiada duże doświadczenie
- Elend
Hej! Byłam na kilku weselach z fotobudką i powiem Ci tak – to jest fajna atrakcja, ale tylko jeśli masz luzne towarzystwo, które nie boi sie wygłupów. Fajnie wychodza zdjęcia i sa na pamiątkę, ludzie sobie biorą odbitki i się przy tym dobrze bawią. Ale z drugiej strony – fotobudka nie jest tania, a po kilku godzinach zabawy część osób w ogóle o niej zapomina, szczególnie jak alkohol leje się szerokim strumieniem U nas było tak, że fotobudka była oblegana na początku wesela, potem już mniej. Więc zależy, jaką masz ekipę, bo jak wszyscy bardziej "sztywni", to raczej nie skorzystają za dużo.
https://ksiegarniajordanow.pl/bez-czego ... czystosci/
Na stronie opisane są ciekawe atrakcje weselne
https://ksiegarniajordanow.pl/bez-czego ... czystosci/
Na stronie opisane są ciekawe atrakcje weselne
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie