Witam. Temat pewnie już nie jeden raz był omawiany, także proszę mi wybaczyć, że i ja go ... podnoszę, ale ja naprawdę nie wiem, co mogę podarować swojemu małemu chrześniakowi na chrzest? W rodzinie męża panuje trend na wręczanie figurek - takich ozdobnych, drogich. Z kryształkami. Dla mnie jest to zupełnie niepraktyczny prezent. Uważam wręcz, że jest to wywalona w błoto kasa. Mąż mówi, że ok - nie ma problemu, możemy zakupić coś innego (w końcu to mój chrześniak), ale nie ma zamiaru mi pomóc i podpowiedzieć, co mogę kupić. Jako osoba praktyczna, stawiałabym na matę, nianię elektryczną czy bujaczek, ale mój chrześniak to wszystko już ma... Proszę o jakieś rady, podpowiedzi...
pozdrawiam, Marta
numatic
Co na chrzest?
Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
- MaHarris1962
- Kamilka
Re: Co na chrzest?
A skoro już o chrzcie mowa, to gdzie wyprawiacie przyjęcie z tej okazji? W domu czy w restauracji? My zdecydowaliśmy się na skromne przyjęcie w domu, ale kompletnie nie wiemy, skąd zamówić ozdoby na chrzest i jak one powinny wyglądać. Macie może jakieś ciekawe propozycje?
Re: Co na chrzest?
Post autor: Włóczka77 »
Polecam kronikę dziecka. Tu znajdziesz taką: https://luxnote.pl/category/pamietniki- ... horizontal - fajny pomysł na prezent, z którego rodzice robią własną rodzinną pamiątkę. Eleganckie, super wykonane. Dają też dowolność zapełnienia treścią. Myślę, że warto, a chrzest to dobra okazja na taki podarek.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy