Ciśnieniomierz
Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
- emma8
Re: Ciśnieniomierz
Nie znam jakiegoś konkretnego modelu, ale wydaje mi się, że wszystkie działają podobnie. Ostatnio widziałam fajny ciśnieniomierz naramienny elektroniczny wyposażony w technologię wykrywania arytmii serca, który jest niezwykle prostym w obsłudze i intuicyjnym modelem.
- Marcelka
trzeba o siebie dbac - o serce przede wszystkim, chociaz im czlowiek jest starszy to jest coraz ciezej o siebie zadbac.Mój tato aktualnie przebywa w domu seniora Pod Topolami w Piotrkowie Kujawskim - ostatnio stan jego zdrowia sie pogarszal (jest po 2 zawalach) a nikt nie mogl nad nim czuwac caly czas. Wybór ten okazał się doskonały. Ojciec ceni sobie przede wszystkim domową i rodzinną atmosferę, jaka panuje na miejscu. Do tego dochodzą komfortowe warunki i całodobowa opieka takze jestesmy spokojni o jego zdrowie
- poliglota
Faktycznie sam wybór ciśnieniomierza musi być świadomy, gdyż zazwyczaj to urządzenie służy nam przez dłuższy czas. Jak dla mnie świetnym miejscem jest ranking ciśnieniomierzy https://najlepszecisnieniomierze.com/ i muszę przyznać, że jak najbardziej takie podejście jest bardzo odpowiedzialne.
Post autor: żom32 »
Może przejdź się do lekarza kardiologa. W wawie jest taka przychodnia, ponoć ludzie z całej Polski się zjeżdżają, żeby się tam dostać :O a konkretnie https://innova-med.pl/ . Na stronce masz Pana Kępskiego
... Ponoć bardzo dobry kardiolog, a wiadomo że o serce trzeba dbać, bo bez niego nas nie ma ![Szczęście, dobry humor :)](./../images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Szczęście, dobry humor :)](./../images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Szczęście, dobry humor :)](./../images/smilies/icon_e_smile.gif)
Post autor: Magdalna Gabiś »
Oczywiście dobrze, jest mieć w domu ciśnieniomierz ale jeżeli coś się dzieje to warto zasięgnąć porady kardiologa. Ja leczę się kardiologicznie a raczej jestem pod kontrolą bo mam tachykardię zatokową. Na początku myślałam, że mam coś poważnego z sercem bo kiedy miałam stresujący czas moje serce jakby zmieniało rytm. Zapisałam się do tego kardiologa http://kardiologchojnice.com.pl/dane-kontaktowe/ w Chojnicach. Zrobiono mi echo serca i wyszło ok, potem założono holter i wszystko było jasne. Dostałam lek i teraz wszystko jest w porządku.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy