antykoncepcja

Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
gość

antykoncepcja

Post autor: gość »

Jak dla mnie to najlepszą stronką w tematyce zdrowotnej, którą się posiłkuję jest a od kto ma lek, gdzie znajdziecie naprawdę mnóstwo ciekawych informacji o zdrowiu: calcium ulotka. Polecam sprawdzić każdemu, bo możecie znaleźć wasz lek, w jakiej aptece jest najbliżej.
Awatar użytkownika
językowa

Re: antykoncepcja

Post autor: językowa »

Odnośnie antykoncepcji hormonalnej to ja sporo informacji czerpię głównie ze strony https://antykoncepcjanamiare.pl/ . Zresztą to moja znajoma mi poleciła ich bo przed rozpoczęciem przyjmowania antykoncepcji hormonalnej chciała o niej wiedzieć dosłownie wszystko. No i teraz też czasem pytam jej jak mam jakieś wątpliwości.
Awatar użytkownika
tratatata

Re: antykoncepcja

Post autor: tratatata »

Przede wszystkim rzetelna wiedza - nie wybieramy sobie tabletek same, to lekarz wie na ich temat więcej i jemu warto zaufać. Ja z moim miałam długą pogawędkę, nie jestem najmłodsza, biorę dużo leków, dobór tabletek dla mnie to wcale nie była bułka z masłem. Ale na podstawie badań udało się. Zasługa też postępu w medycynie - na rynku są już dostępne nowoczesne tabletki Drovelis i takie właśnie przyjmuję.
ODPOWIEDZ