Wycieraczki płaskie - Visee VarioClip

Wątek związany z życiem zawodowym, pracą, karierą. Podziel się swoją historią i planami na przyszłość.
Awatar użytkownika
JolaZ

Wycieraczki płaskie - Visee VarioClip

Post autor: JolaZ »

Witam,
Czy słyszeliście już może o wycieraczkach samochodowych Visee i co sądzicie o modelu VarioClip? Chciałbym się trochę więcej dowiedzieć jakie są Wasze spostrzeżenia i czy warto je kupić bo już u mnie przydałoby się wymienić stare pióra.
Awatar użytkownika
Sanderka

Re: Wycieraczki płaskie - Visee VarioClip

Post autor: Sanderka »

Ja natomiast mogę polecić Ci, abyś również sprawdził propozycje z oferty Visee które wyróżniają się na tle konkurencji wysoką jakością wykonania, trwałością i do tego porządnymi elementami od mocowań, aż po mieszankę gumową.
Awatar użytkownika
Josek

Post autor: Josek »

Podzielam dobrą opinię na temat zamienników Visee, bo rzeczywiście wygląda to coraz lepiej i też jestem pod wrażeniem jeśli chodzi o jakość działania, stabilność pracy i do tego równomierne zużyci na całej długości. Dzięki temu nie tylko mogą służyć długo, ale też zapewniając dobrą widoczność na całej powierzchni. Jak dla mnie opcja zdecydowanie godna uwagi!
Awatar użytkownika
OliwierTos

Post autor: OliwierTos »

No to w takim razie może i ja się za to wezmę, bo jesień nadchodzi wielkimi krokami i jednak dobrze byłoby postawić na dobre wycieraczki aby deszcz i śnieg nie były nam straszne również przy dużej intensywności.
Awatar użytkownika
JolaZ

Post autor: JolaZ »

Dziękuję za Wasze wskazówki, może rzeczywiście nie ma co przepłacać za oryginały. Czas na test Visee Aquatec i zobaczymy czy dotrzymują standardów o których wspominacie.
Awatar użytkownika
Josek

Post autor: Josek »

Nie ma za co! Mam nadzieję, że będziecie zadowoleni i oczywiście posłużą Wam one jednak dłuższy czas :)
Awatar użytkownika
Sanderka

Post autor: Sanderka »

Dokładnie :) Mamy nadzieję, że po prostu będziesz zadowolona z wyboru i jednak posłużą Ci dłuższy czas, bo ciężko jest teraz znaleźć dobre propozycje piór w stosunku jakość-cena.
Awatar użytkownika
OliwierTos

Post autor: OliwierTos »

To super, niedługo sam planuję wymiany wycieraczek samochodowych i zobaczymy co z tego wyjdzie w przypadku producenta Visee i samych piór płaskich w takiej cenie.
ODPOWIEDZ