Urządzenia medyczne - autoklawa
Wątek związany z życiem zawodowym, pracą, karierą. Podziel się swoją historią i planami na przyszłość.
Urządzenia medyczne - autoklawa
Post autor: Haleśka »
Chciałabym zapytać Was, czy macie może dla mnie jakieś wskazówki jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości urządzeń medycznych. Szczególnie tutaj chodzi mi o autoklawy i mam nadzieję, ze z Waszą pomocą uda mi się podjąć rozsądną decyzję zakupową w tym zakresie. Pozdrawiam serdecznie!
Re: Urządzenia medyczne - autoklawa
Post autor: Roniśka »
Jeżeli hurtownia kosmetyczna to właśnie FineFactory w którym będziecie mogli liczyć na szeroki wybór, dobre ceny i jednocześnie rozbudowaną ofertę, jak osobiście zdecydowałem się postawić na model Enbio S na który się zdecydowaliśmy i od razu podrzucam link https://finefactory.pl/106532-autoklaw- ... 0mmx135mm- gdzie od razu będziecie mogli go sobie sprawdzić odnośnie specyfikacji i też ceny
Post autor: DariaMiś »
Szukając w takim przypadku konkretnych podpowiedzi w zakresie wyboru porządnego sprzętu do swojego gabinetu kosmetycznego to na pewno warto tutaj wymienić hurtownię FineFactory i też autoklawy można u nich znaleźć właśnie najwyższej jakości rozwiązania w wersji endo S jednocześnie na promocji, ale i można rozłożyć sobie płatność na raty jeśli nie chcecie od razu płacić całości bądź na ten moment nie macie takiej możliwości
Post autor: Haleśka »
A to ciekawe, na pewno sobie sprawdzę i postaram się z nimi skontaktować. Mam nadzieję, że znajdę odpowiednie rozwiązania do swojego biznesu!DariaMiś pisze: ↑29 wrz 2021, 7:52 Szukając w takim przypadku konkretnych podpowiedzi w zakresie wyboru porządnego sprzętu do swojego gabinetu kosmetycznego to na pewno warto tutaj wymienić hurtownię FineFactory i też autoklawy można u nich znaleźć właśnie najwyższej jakości rozwiązania w wersji endo S jednocześnie na promocji, ale i można rozłożyć sobie płatność na raty jeśli nie chcecie od razu płacić całości bądź na ten moment nie macie takiej możliwości
Post autor: MonikaDyś »
Kompletując wyposażenie swojego gabinetu kosmetycznego to dobrze tutaj wypada hurtownia FineFactory i też autoklawy można u nich znaleźć https://finefactory.pl/106532-autoklaw- ... 0mmx135mm- w wersji endo S jednocześnie KOD ENBIO200 daje 200ZŁ obniżki ceny.
Post autor: dr Marlena ż »
Jeżeli ktoś z was szuka sprawdzonej aparatury ustrasonograficznej do swojego gabinetu to polecam sklep Gemed. https://gemed.pl/strona/kontakt oferuję profesjonalną aparaturę do robienie usg do gabinetów medycznych, szpitali oraz ośrodków zdrowia. Ja taką maszynę u siebie w gabinecie mam i powiem wam, że mój poprzedni aparat pamiętał lata 90 a teraz..... czuje się jakbym przesiadła się z malucha do mercedesa.... Moje pacjentki tez są zadowolone bo mogę pokazywać im całkiem wyraźne buźki dzieciaczków w brzuszku.
Post autor: eska884 »
Do medycznych autoklawów należą autoklawy klasy B, czyli najwyższej. Takie w swojej ofercie posiada wspomniana już tutaj firma https://www.enbio.com/pl/ . Jestem zdania, że warto sięgać po propozycje od nich, bo autoklawy są nowoczesne, sprawne, funkcjonalne i intuicyjne w obsłudze.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy