tanie paczki
Wątek związany z życiem zawodowym, pracą, karierą. Podziel się swoją historią i planami na przyszłość.
- uustka
tanie paczki
Jak można zaoszczędzić na nadaniu paczki? Ostatnio mam wrażenie że dużo płacę i bardzo mi się to nie podoba. Słyszę, że ludzie mówią że przesyłki wcale nie są takie drogie, a ja nie odnoszę takiego wrażenia... jest gdzieś opcja porównania cen różnych firm kurierskich?
- rybitwa
Re: tanie paczki
Ja wiem że u brokerów kurierskich jest spory wybór w firmach. Dostępny jest na przykład szybki kurier dla firm albo dla osób indywidualnych. Polecam sobie sprawdzićuustka pisze: ↑11 cze 2021, 22:57 Jak można zaoszczędzić na nadaniu paczki? Ostatnio mam wrażenie że dużo płacę i bardzo mi się to nie podoba. Słyszę, że ludzie mówią że przesyłki wcale nie są takie drogie, a ja nie odnoszę takiego wrażenia... jest gdzieś opcja porównania cen różnych firm kurierskich?
- tratatata
Re: tanie paczki
A patrzyliście na ofertę paczkomatów? Jak porównywałam cenowo to ten sposób nadawania paczek wydawał się mi najbardziej korzystny. I co tu dużo mówić - wygodny. Nie musisz czekać na kuriera, sprawdzać jakie mają godziny pracy w punktach nadania, nie trzeba stać w kolejkach. Nadać paczkę możesz nawet w nocy, w jednym paczkomacie kolejka to kolejny jest pewnie kawałek dalej. W moim mieście jest na pewno ponad 10 a to nie jest duże miasto wcale także naprawdę nie ma opcji żeby nie mieć gdzieś blisko paczkomatu. Jak chcecie dobrze paczkę spakować i nie mieć wątpliwości czy się zmieści to kartony do paczkomatów Inpost o gabarycie B w sieci zamówicie, mniejsze czy większe też mają w tym sklepie z opakowaniami.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy