qualitydot.pl opinie

Wątek związany z życiem zawodowym, pracą, karierą. Podziel się swoją historią i planami na przyszłość.
Awatar użytkownika
Sanderka

qualitydot.pl opinie

Post autor: Sanderka »

Cześć,
Otworzyłam niedawno swoją firmę i potrzebuję dobrej obsługi księgowej ponieważ sam kompletnie się na tym nie znam, a jednak wolałabym mieć obok dobrych specjalistów, którzy pomogą mi w rozliczeniach, ale też doradzą jakie kroki warto podjąć abym jak najlepiej wyszła w zakresie podatków, czy innych płatności. Szukając trafiłam na qualitydot.pl i czy macie może z nimi jakieś doświadczenia, bądź kontynuujecie współpracę i możecie mi pomóc? :)
Awatar użytkownika
OliwierTos

Re: qualitydot.pl opinie

Post autor: OliwierTos »

Jak księgowość w Warszawie to zdecydowanie https://qualitydot.pl/ mają świetnych specjalistów od rachunkowości i stawiają na najwyższą jakość pryz obsłudze każdego klienta, aby unikać błędów w rozliczeniach szczególnie z US. Jednocześnie zapewniają przystępne warunki współpracy, do tej pory nie mamy najmniejszych zastrzeżeń. Myślę, że nie masz się co zbyt długo w takim przypadku zastanawiać :)
Awatar użytkownika
Sanderka

Post autor: Sanderka »

Uważam, że w raz z rozwojem firmy warto pójść w kierunku dobrej księgowości zewnętrznej która przede wszystkim skutecznie Wam pomoże i odciąży od wielu problemów, które inaczej musielibyście rozwiązywać samodzielnie.
Awatar użytkownika
Josek

Post autor: Josek »

Co do https://qualitydot.pl/ na pewno ważny jest aspekt finansowy, ponieważ utrzymanie księgowej i całego systemu byłoby dla nas dużym obciążeniem na początku prowadzenia biznesu, a tak mamy wszystko załatwione zewnętrznie i każda wątpliwość jest szybko załatwiania przez obsługę. Takiej współpracy życzę każdemu :)
Awatar użytkownika
TobiaszKr

Post autor: TobiaszKr »

Zgadzam się :) My zakładając firmę nie mieliśmy ze wspólnikiem zbyt dużej wiedzy z zakresu księgowości, a utrzymanie swojego działu księgowego generowałoby zbyt dużo kosztów. Zdecydowaliśmy się poszukać zewnętrznej firmy o dobrych opiniach i QualityDot zdecydowanie w Warszawie było w stanie zapewnić nam najlepsze warunki. Współpraca przebiega wzorowo, a my o nic nie musimy się martwić w zakresie rozliczeń.
Awatar użytkownika
AdamRacz

Post autor: AdamRacz »

A w https://qualitydot.pl/ ceny są bardzo dobre i jeszcze można liczyć na 30% zniżki będąc nowym klientem, czego raczej u konkurencji nie uda Ci się znaleźć.
Awatar użytkownika
AdamRacz

Post autor: AdamRacz »

:)
Awatar użytkownika
Moriz

Post autor: Moriz »

Z usług QualityDot korzystamy i z takiego wsparcia nie zamierzamy rezygnować. Przeliczyliśmy sobie ile kosztowało by nas to wszystko przy wdrożeniu do firmy i prowadzeniu samodzielnie. Zdecydowanie odradzam, tym bardziej że jest takie wsparcie na każdym etapie i przy wszystkim pojawiających się problemach.
Awatar użytkownika
KarolMilecki

Post autor: KarolMilecki »

Jednocześnie https://qualitydot.pl/ jest w stanie zająć się dodatkowo działaniami w zakresie reklamy, co może być dodatkowym wsparciem i ułatwieniem dotarcia do klientów, ale i odciążeniem Waszych obowiązków, abyście mogli zająć się wyłącznie swoim biznesem.
Awatar użytkownika
Jakubik

Post autor: Jakubik »

O tej usłudze jeszcze nie słyszałem, kto wie może i poszerzymy naszą współpracę ponad księgowość.
Awatar użytkownika
majka94

Post autor: majka94 »

Od kilku miesięcy prowadzę własną działalność, ale wszystkie rozliczenia i rachunkowość, to dla mnie czarna magia. Dlatego skorzystałam z pomocy QualityDot. Ich księgowi mają doświadczenie i pani w łatwy sposób wyjaśniła mi, na czym polegają niektóre rozliczenia. Jest to bardzo duża pomoc początkującemu przedsiębiorcy.
Awatar użytkownika
karin

Post autor: karin »

Księgowa z http://qualitydot.pl/ pomogła mi zminimalizować koszty prowadzenia firmy. Dowiedziałam się o takich rozwiązaniach, o których wiele osób nie ma zielonego pojęcia. Warto się do nich odezwać i skonsultować, bo można sporo zaoszczędzić dzięki ich dużej wiedzy.
Awatar użytkownika
malami

Post autor: malami »

Prowadzę własną jednoosobową działalność, ale nigdy nie byłam dobra w księgowości. Dlatego zwróciłam się o pomoc do księgowych z Quality Dot. Mają dużą wiedzę i doświadczenie i są bardzo pomocni. Teraz już nie martwię się o rachunki, wiem, że wszystko jest poprawnie zrobione.
Awatar użytkownika
Vitalia

Post autor: Vitalia »

Jeżeli macie problemy z rozliczeniami ze skarbówką, jak ja, to lepiej zaufać fachowcom. Ja korzystam z pomocy http://qualitydot.pl/ jestem zadowolona. Wszystko jest wykonane na czas i wiem, że nie ma żadnych błędów w dokumentacji.
Awatar użytkownika
lena200

Post autor: lena200 »

Jeśli nie znacie się na księgowości, ale prowadzicie własne przedsiębiorstwo, to polecam firmę Quality Dot. Jest to bezcenna pomoc, bo wiem, że mam całą dokumentację w porządku i nie muszę się martwić o rozliczenia ze skarbówką. Za niewielką cenę można mieć pewność, że wszystko jest ok.
Awatar użytkownika
mera599

Post autor: mera599 »

Same pozytywne rzeczy mogę powiedzieć o http://qualitydot.pl/. Od kilku miesięcy prowadzą mi rachunki w firmie i jestem zadowolona. Wszystkie wyliczenia są zrobione na czas, dokumentacja czy faktury zgadzają się. Szczerze polecam ich usługi.
Awatar użytkownika
kama83

Post autor: kama83 »

Nigdy nie byłam dobra z rachunkowości i prowadzeniu dokumentacji firmy. Dlatego, gdy założyłam własny sklep internetowy, poszukałam pomocy. Zdecydowałam się na Quality Dot. Mają najświeższą wiedzę i narzędzia chociażby rozliczania PIT-ów. Można im zaufać.
Awatar użytkownika
ola13

Post autor: ola13 »

Przeczytałam bardzo dużo pochlebnych opinii o http://qualitydot.pl/. Dlatego, gdy sama ruszyłam z własną działalnością, to poprosiłam ich o pomoc. Mają dobrych specjalistów i wiedzą, jak rozliczać dokumenty ze skarbówką. Przyznam szczerze, że dla mnie to czarna magia, więc ich pomoc jest bezcenna.
Awatar użytkownika
Rebelia

Post autor: Rebelia »

Co mogę powiedzieć o Quality Dot? Kompleksowi, rzetelni, z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Współpracujemy od wielu miesięcy i jest to bardzo udana współpraca. Polecam - zespół ludzi dla których księgowość to nie tylko praca, ale i pasja.
Awatar użytkownika
Kinga

Post autor: Kinga »

Dokładnie tak. W mojej ocenie jedno z lepszych, jeśli nie najlepsze biuro księgowe w stolicy. Szeroki zakres usług. Kadra z wieloma certyfikatami. Lubię taką bezproblemową współpracę. Tutaj https://qualitydot.pl/ jest więcej informacji o ich usługach.
Awatar użytkownika
Annasz1983

Post autor: Annasz1983 »

Korzystam z biura rachunkowego Quality Dot od ponad roku, jestem zadowolony z obsługi.
Awatar użytkownika
Jaromira_80

Post autor: Jaromira_80 »

Solidni ludzie, potrafią znaleźć rozwiązanie w trudnej sytuacji, księgowość na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
sydoniusz1990

Post autor: sydoniusz1990 »

Profesjonalne biuro księgowe, mimo, że w Warszawie to nie zdzierają z ludzi ogromnych pieniędzy. Rzetelnie podchodzą do powierzonych im zadań.
Awatar użytkownika
Apoloniusz

Post autor: Apoloniusz »

Dobre biuro księgowe, warto korzystać z ich usług, bo pracują tu bardzo pomocni ludzie, a to najważniejsze.
Awatar użytkownika
Mojmir_82

Post autor: Mojmir_82 »

Sprawdzają się bardzo dobrze, potrafią szybko załatwić trudne sprawy podatkowe ;-) Nie ma problemu z dojazdami, można im podsyłać dokumenty online.
Awatar użytkownika
maksymilian_73

Post autor: maksymilian_73 »

Qualitydot to solidna firma, można na nich polegać, wywiązują się z powierzonych im zadań, dzięki nim nie martwię się o jakieś kontrole z urzędu.
Awatar użytkownika
malachiasz1993

Post autor: malachiasz1993 »

Super ludzie, widać, że kochają swoją pracę, są na bieżąco ze wszystkimi przepisami, polecam https://qualitydot.pl/
Awatar użytkownika
Wirgiliusz1976

Post autor: Wirgiliusz1976 »

Biuro w porządku, dobra lokalizacja, można do nich podejść porozmawiać, podpowiadają jak rozwiązać różne kwestie podatkowe. Polecam.
Awatar użytkownika
Mirosz1993

Post autor: Mirosz1993 »

szybko rozwiązują skomplikowane sprawy, można na nich polegać, są solidni i cierpliwie tłumaczą różne zawiłości księgowe ;-)
Awatar użytkownika
Tomek

Post autor: Tomek »

https://qualitydot.pl/ to bardzo dobre biuro księgowe w Warszawie, podpisując z nimi umowę, nie muszę się martwić o żadne faktury, rozliczenia, wystarczy przesyłać dokumenty i gotowe!
Awatar użytkownika
alina1991

Post autor: alina1991 »

Quality Dot to księgowość na najwyższym możliwym poziomie. Po dwóch latach współpracy niezmiennie jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i wiedzy, jaką dysponują.
Awatar użytkownika
Gizela_92

Post autor: Gizela_92 »

Rzetelni, wykształceni specjaliści. Moim zdaniem qualitydot.pl to najlepsze biuro księgowe w Warszawie, po prostu.
Awatar użytkownika
Sara1967

Post autor: Sara1967 »

Ja byłam zaskoczona naprawdę przystępnymi cenami, jak za taką jakość obsługi księgowej. Najtrudniejsze kwestie podatkowe nie są dla nich żadną trudnością, bo są naprawdę dobrzy.
Awatar użytkownika
sylwester-80

Post autor: sylwester-80 »

Zawsze terminowi, służą rzeczowym wsparciem w zakresie księgowości. Polecam https://qualitydot.pl/.
Awatar użytkownika
tytus93

Post autor: tytus93 »

Biuro księgowe w dobrej lokalizacji w Warszawie, znają się na księgowości i pomogą z każdym problemem.
Awatar użytkownika
Ursyn1987

Post autor: Ursyn1987 »

Kiedyś próbowałem radzić sobie bez księgowej, ale kończyło się chaosem w dokumentach i nerwami. Teraz oddaję wszystkie faktury i rozliczenia QualityDot i zawsze wszystko jest zrobione na czas, a ja mam porządek w papierach ;)
Awatar użytkownika
Sławek_94

Post autor: Sławek_94 »

Solidna firma, prawdziwi specjaliści w dziedzinie księgowości, polecam Quality Dot.
Awatar użytkownika
Mojmir_82

Post autor: Mojmir_82 »

Jeśli potrzebujecie solidnej obsługi księgowej dla swojej firmy, to to będzie najlepszy wybór. Mają najlepszych ludzi od księgowości i rachunkowości w całym mieście.
Awatar użytkownika
natasza87

Post autor: natasza87 »

Prowadzicie księgowość samodzielnie i wydaje wam się, że umiecie to robić? Też tak myślałam :) A potem poszłam do Quality Dot i okazało się, że szło mi słabo :) Oddaję im teraz wszystko i wreszcie wszystko gra.
Awatar użytkownika
Ryszarda_75

Post autor: Ryszarda_75 »

Polecam, naprawdę dobre biuro księgowe. Pomogą wam uniknąć błędów w rozliczeniach, ja miałam z tym ogromny problem.
Awatar użytkownika
polit

Post autor: polit »

O proszę. Moja firma również korzysta z usług QualityDot. Prowadzę niewielki biznes, mały sklepik, zatrudniam 3 osoby. I oni pomagali mi od samego początku. Od doradztwa biznesowego się zaczęło, a teraz doradzają nam w kwestiach marketingowych oraz zajmują się naszą księgowością.
naturella

Post autor: naturella »

Zadaję sobie sprawę, że najlepiej aby całą księgowość i w ogóle wszystko było prowadzone przez firmę zewnętrzną. Lecz my dopiero zaczynamy i jak na razie sami musimy dać sobie z tym wszystkim radę. Poza tym mamy dobrą księgową, tylko że nie zawsze ze wszystkim zdąży. Ciekawi mnie jednak czy faktura przed dostawą może zostać wystawiona? Bo nasza księgowa tak właśnie robi a ja nie wiem czy to zgodne z prawem
ODPOWIEDZ