przesyłka

Wątek związany z życiem zawodowym, pracą, karierą. Podziel się swoją historią i planami na przyszłość.
Awatar użytkownika
uustka

przesyłka

Post autor: uustka »

Hej! Chciałabym niewielką przesyłkę nadać zagranicę, ale że tego nigdy nie robiłam to prosiłabym o radę. Jakiego kuriera najlepiej wybrać i jaką metodę nadania? Także ile taka usługa kosztuje i ile orientacyjnie paczka pójdzie na wyspy brytyjskie? Ktoś się może orientuje?
Awatar użytkownika
rybitwa

Re: przesyłka

Post autor: rybitwa »

uustka pisze: ↑11 cze 2021, 22:51 Hej! Chciałabym niewielką przesyłkę nadać zagranicę, ale że tego nigdy nie robiłam to prosiłabym o radę. Jakiego kuriera najlepiej wybrać i jaką metodę nadania? Także ile taka usługa kosztuje i ile orientacyjnie paczka pójdzie na wyspy brytyjskie? Ktoś się może orientuje?
Ja bym się przy okazji tematu chciała dowiedzieć jak wysłać paczkę za pobraniem jeśli chodzi o paczkę zagraniczną. Czy w ogóle można czy brakuje takiej możliwości? A jeśli można to u kogo?
Awatar użytkownika
fruszka

Re: przesyłka

Post autor: fruszka »

Generalnie jeśli chodzi o przesyłki paletowe krajowe czy zagraniczne to tutaj wszystko możecie nadać https://www.pogotowiepaletowe.pl/ . Na stronie znajdziecie informacje o dostępnych kurierach, ich cennikach, usług dodatkowych itd. Polecam z brokerów korzystać
ODPOWIEDZ