Mary Kay
Wątek związany z życiem zawodowym, pracą, karierą. Podziel się swoją historią i planami na przyszłość.
Re: Mary Kay
Post autor: Martinka »
Hej, jestem konsultantką od 2 lat. Jak mogę pomóc? Wiesz już co nieco o firmie? Masz jakąś konsultantkę w okolicy?
Kilka razy kupowałam kosmetyki tej marki i muszę przyznać, że są naprawdę fajne. W sumie.... to byłby super pomysł. Ale jak zacząć taką pracę? Możesz coś podpowiedzieć?
Post autor: Ronie »
Moja siostra działa jako konsultantka i to co jest fajne, to zarządzanie czasem tak, jak pasuje Tobie. Można spokojnie pogodzić z obowiązkami i angażować się na tyle, na ile faktycznie chcesz i możesz.
Post autor: Martinka »
A masz jakąś zaufaną konsultantkę w okolicy? Jeśli nie, to wejdź na stronę www.marykay.pl, tam jest taki lokalizator, w którym z łatwością powinnaś znaleźć konsultantkę z Twojej okolicy. To z nią podpiszesz umowę, zamówisz u niej zestaw startowy i już właściwie będziesz mogła zacząć działać
Post autor: AtaBe »
Dziewczyny, a czy są na przykład jakieś takie limity, że trzeba przepracować albo sprzedać tyle i tyle? Jak to od tej strony wygląda? Nie zawsze mam czas, raczej chodzi o zajęcie typowo dodatkowe.
Post autor: Frela »
Nie, tam nie masz żadnych limitów. Pracujesz ile chcesz i sama decydujesz ile zarabiasz. Dla mnie właśnie to w tej pracy jest fajne, że sama o wszystkim decyduję.
Post autor: AtaBe »
Dziewczyny, a co jak ktoś chce zrezygnować? Trzeba jeszcze jakiś czas być zanim kogoś znajdą? Jak to wygląda? Wolałabym zabezpieczyć się na taką sytuację, choć oczywiście jej nie planuję i nie zakładam.
Post autor: Frela »
Z tym akurat nie ma najmniejszego problemu. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie albo zachować swój status i kupować kosmetyki dla siebie i bliskich ze zniżką.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy