Jak wysłać opony

Wątek związany z życiem zawodowym, pracą, karierą. Podziel się swoją historią i planami na przyszłość.
Awatar użytkownika
uustka

Jak wysłać opony

Post autor: uustka »

Hej wszystkim. Potrzebuję kumplowi wysłać opony i teraz zastawiam się jak je przygotować do przesyłki. Czy trzeba je jakoś specjalnie zapakować/zabezpieczyć? Orientujecie się w temacie? Macie jakieś sprawdzone rady? Będę bardzo wdzięczna za pomoc, pierwszy raz coś takiego wysyłam
Awatar użytkownika
rybitwa

Re: Jak wysłać opony

Post autor: rybitwa »

uustka pisze: ↑11 cze 2021, 22:43 Hej wszystkim. Potrzebuję kumplowi wysłać opony i teraz zastawiam się jak je przygotować do przesyłki. Czy trzeba je jakoś specjalnie zapakować/zabezpieczyć? Orientujecie się w temacie? Macie jakieś sprawdzone rady? Będę bardzo wdzięczna za pomoc, pierwszy raz coś takiego wysyłam
Tak. Jeśli potrzebny ci jest opony kurier to sprawdź u brokerów kurierskich. I koniecznie zabezpiecz opony do transportu, nie mogą się w jego trakcie przemieszczać po aucie
Awatar użytkownika
fruszka

Re: Jak wysłać opony

Post autor: fruszka »

uustka pisze: ↑11 cze 2021, 22:43 Hej wszystkim. Potrzebuję kumplowi wysłać opony i teraz zastawiam się jak je przygotować do przesyłki. Czy trzeba je jakoś specjalnie zapakować/zabezpieczyć? Orientujecie się w temacie? Macie jakieś sprawdzone rady? Będę bardzo wdzięczna za pomoc, pierwszy raz coś takiego wysyłam
na twoim miejscu skorzystałabym z takiego poradnika https://www.oponykurierem.pl/ , gdyż tu masz dokładnie wszelkie kwestie związane z transportem opon omówione
ODPOWIEDZ