Internetowe ogłoszenia
Wątek związany z życiem zawodowym, pracą, karierą. Podziel się swoją historią i planami na przyszłość.
- Teremorele
Internetowe ogłoszenia
Post autor: Teremorele »
Jeśli chodzi o zakupy w sieci to bardzo ciekawą opcją są też internetowe ogłoszenia. Korzystacie z portali z takimi ogłoszeniami? Ja czasem zaglądam do internetu bo można znaleźć naprawdę korzystne oferty.
- kozi44
Re: Internetowe ogłoszenia
Moim zdaniem takie bezpłatne ogłoszenia to na prawdę świetna sprawa. Nie dosyć, że samemu można coś sprzedać nie płacąc prowizji za wystawienie ogłoszenia to jeszcze bardzo często można na tych stronach znaleźć wiele ciekawych rzeczy w korzystnych cenach. Uważam, że jak najbardziej warto jest z nich korzystać
- Violla
Powiem wam, że znam kilka portali ogłoszeniowych gdzie można znaleźć wiele ciekawych propozycji w najróżniejszych zakresach. Chociażby strona clixs.pl dobrze się tutaj prezentuje. U nich możliwe jest wystawienie ogłoszenie za darmo lub wyróżnienie danej oferty za praktycznie grosze. Także opłaca się tam rozglądnąć.
Post autor: miśka04 »
Internet to jest jednak dobra rzecz. Duże ułatwienie jak się czegoś szuka, chce się o czymś dowiedzieć. Dobrze też, że są różne portale z ogłoszeniami. Najlepiej korzystać z takich, na które dużo osób zagląda chcąc coś sprzedać lub kupić. Sama jak miałam pekińczyki krótkowłose na sprzedaż, to również takie ogłoszenie dodałam i dzięki temu szczeniaki szybko trafiły do nowych rodzin.
Post autor: Anuśka45 »
Robienie zakupów przez internet to na prawdę wygoda.Człowiek w krótkim czasie jest w stanie przejrzeć niezliczoną liczbę różnych artykułów. Takim oto sposobem trafiłam do serwisu ogłoszeniowego Pokato , gdzie wszelkie artykuły i usługi poukładane są tematycznie dzięki czemu łatwo jest znaleźć to czego szukamy.Ostatnio na przykład przeglądaliśmy ogłoszenia mieszkań , bo przymierzamy się do zmiany mieszkania na większe. Na razie szukamy.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy