Internetowe ogłoszenia

Wątek związany z życiem zawodowym, pracą, karierą. Podziel się swoją historią i planami na przyszłość.
Awatar użytkownika
Teremorele

Internetowe ogłoszenia

Post autor: Teremorele »

Jeśli chodzi o zakupy w sieci to bardzo ciekawą opcją są też internetowe ogłoszenia. Korzystacie z portali z takimi ogłoszeniami? Ja czasem zaglądam do internetu bo można znaleźć naprawdę korzystne oferty.
Awatar użytkownika
Zośkaka

Re: Internetowe ogłoszenia

Post autor: Zośkaka »

Ja najczęściej sprawdzam ogłoszenia na OLX lub Sprzedajemy.
Awatar użytkownika
kozi44

Post autor: kozi44 »

Moim zdaniem takie bezpłatne ogłoszenia to na prawdę świetna sprawa. Nie dosyć, że samemu można coś sprzedać nie płacąc prowizji za wystawienie ogłoszenia to jeszcze bardzo często można na tych stronach znaleźć wiele ciekawych rzeczy w korzystnych cenach. Uważam, że jak najbardziej warto jest z nich korzystać
Awatar użytkownika
Violla

Post autor: Violla »

Powiem wam, że znam kilka portali ogłoszeniowych gdzie można znaleźć wiele ciekawych propozycji w najróżniejszych zakresach. Chociażby strona clixs.pl dobrze się tutaj prezentuje. U nich możliwe jest wystawienie ogłoszenie za darmo lub wyróżnienie danej oferty za praktycznie grosze. Także opłaca się tam rozglądnąć.
miśka04

Post autor: miśka04 »

Internet to jest jednak dobra rzecz. Duże ułatwienie jak się czegoś szuka, chce się o czymś dowiedzieć. Dobrze też, że są różne portale z ogłoszeniami. Najlepiej korzystać z takich, na które dużo osób zagląda chcąc coś sprzedać lub kupić. Sama jak miałam pekińczyki krótkowłose na sprzedaż, to również takie ogłoszenie dodałam i dzięki temu szczeniaki szybko trafiły do nowych rodzin.
Anuśka45

Post autor: Anuśka45 »

Robienie zakupów przez internet to na prawdę wygoda.Człowiek w krótkim czasie jest w stanie przejrzeć niezliczoną liczbę różnych artykułów. Takim oto sposobem trafiłam do serwisu ogłoszeniowego Pokato , gdzie wszelkie artykuły i usługi poukładane są tematycznie dzięki czemu łatwo jest znaleźć to czego szukamy.Ostatnio na przykład przeglądaliśmy ogłoszenia mieszkań , bo przymierzamy się do zmiany mieszkania na większe. Na razie szukamy.
ODPOWIEDZ