Gdzie naprawić automatyczną skrzynię - Warszawa

Wątek związany z życiem zawodowym, pracą, karierą. Podziel się swoją historią i planami na przyszłość.
Awatar użytkownika
JolaZ

Gdzie naprawić automatyczną skrzynię - Warszawa

Post autor: JolaZ »

Chciałam zapytać, czy znajdę może tutaj na forum pomoc w zakresie wyboru serwisu gdzie zostanie w moim Audi A4 zrobiona automatyczna skrzynia? Cena w aso jest za wysoka, więc szukam raczej zwykłego serwisu (zależy mi również na gwarancji)
Z góry dzięki za pomoc!
Awatar użytkownika
Sanderka

Re: Gdzie naprawić automatyczną skrzynię - Warszawa

Post autor: Sanderka »

Cześć, jeżeli jeszcze nie kontaktowałeś się z Auto Józefów to zdecydowanie polecam właśnie ten warsztat. Ze skrzyniami automatycznymi pracują od 2001 roku. Za każdym razem gdy korzystałem z ich usług rzetelni i fachowi w powierzonej naprawie. Nigdy nie przytrafiło mi się abym musiał wracać do nich z tym samym problemem chwile po naprawie, tym bardziej że dają roczną gwarancję bez limitu kilometrów. Także tam raczej na pewno poradzą sobie z Twoim problemem.
Awatar użytkownika
Josek

Post autor: Josek »

To również mi się przyda bo w przypadku auta mojej żony zaczyna również trochę narzekać, że coś już niepokojącego się dzieje w skrzyni i zaczyna szarpać przy większych prędkościach i zmianie, więc sam będę musiał pojechać do serwisu, ale jednak aso jest zbyt drogie i pewnie będą kazali wymienić mi ją na nową, więc wolę zobaczyć czy tutaj coś z tym zdziałają.
Awatar użytkownika
OliwierTos

Post autor: OliwierTos »

Całkowicie się z Wami zgadzam, że jeżeli chodzi o wybór dobrego serwisu od automatów w Warszawie bądź okolicy to warto mieć w zanadrzu specjalistów który będą w stanie zrobić skrzynię bądź przynajmniej dokładnie zdiagnozować problem. My w Sprinterze mieliśmy podobny kłopot i zdecydowaliśmy się własnie na Auto Józefów. Dali radę i w 4 dni chodziła jak nówka, a do tego długi roczny okres gwarancji.
Awatar użytkownika
Sebastiko

Post autor: Sebastiko »

No to nie ma co zwlekać i zabieraj się za wymiany! Może rzeczywiście będzie to duża pomoc i też bez ogromnych wydatków, bo jednak wymiana całego automatu to też rosnące koszty.
Awatar użytkownika
JolaZ

Post autor: JolaZ »

Ogromne dzięki za podpowiedzi! W takim razie nie będę trafiła więcej czasu i dziś postaram się z nimi skontaktować. Zobaczymy co tam trzeba będzie zrobić.
Awatar użytkownika
kaczmarek4

Post autor: kaczmarek4 »

Ja ostatnio odwiedziłam warsztat samochodowy Olkusz, Zawada Zygzak: http://pomocdrogowa.olkusz.pl/warsztat i byłam bardzo zadowolona z ich usług. Więc myślę, że w wolnej chwili możesz do nich przedzwonić i dopytać o ofertę.
Awatar użytkownika
Katana

Post autor: Katana »

Jeśli chodzi o Warszawę i skrzynię biegów automatyczną, to nie pomogę :( Ale za to wszystkim w Szczecinie i okolicach mogę śmiało polecić serwis samochodowy http://carman.net.pl/ bo zrobicie u nich kompleksowy przegląd, diagnostykę i naprawę auta. Zawsze korzystam z ich usług i mam pewność, że świadczą je na najwyższym poziomie. Rzeczowo wyjaśniają usterkę, sprawnie ją diagnozują i usuwają. Żadnych ukrytych kosztów, wszystko jasno i przejrzyście. Mają wysokiej klasy specjalistów, dlatego im ufam. Ostatnio wymieniałam u nich klocki hamulcowe i tarcze - produkty najwyższej jakości, od miesięcy działają niezawodnie i sprawnie.
ODPOWIEDZ