Fakturowanie online - jaki program dla księgowości?

Wątek związany z życiem zawodowym, pracą, karierą. Podziel się swoją historią i planami na przyszłość.
Łozka

Fakturowanie online - jaki program dla księgowości?

Post autor: Łozka »

Cześć!
Macie może dla mnie jakieś konkretne podpowiedzi jeżeli chodzi o wybór konkretnych program do fakturowania online i obsługi księgowości? Na co warto zwrócić uwagę i przede wszystkim gdzie szukać optymalnych rozwiązań w dobrej cenie? Pozdrawiam i koniecznie dajcie znać na co się sami zdecydowaliście :)
MikołajEś

Re: Fakturowanie online - jaki program dla księgowości?

Post autor: MikołajEś »

W przypadku kiedy szukacie profesjonalnej pomocy w zakresie wyboru skutecznego programu do fakturowania to na pewno warto zwrócić uwagę na RafSoft https://www.rafsoft.net/ z którego korzystam i jak do tej pory działa dobrze. Brak problemów technicznych, jednocześnie szereg funkcji jak m.in Kasa i Przelewy, Cennik, Lista kontrahentów, czy Archiwizacja danych. Licencje mamy wykupiona na rok, a jeszcze miesiąc przed postanowiliśmy go przetestować. Daje radę!
Ołka

Post autor: Ołka »

Jeżeli o mnie chodzi to zdecydowanie polecam wspomnieć tutaj o RafSoft 2021 w wersji Standard https://www.rafsoft.net/ z którego korzystamy w firmie, jeśli chodzi o wygodną i efektywną pracę (szczególnie podczas fakturowania) ale też z szeregiem dodatkowych funkcji jak m.in Kasa i Przelewy, Cennik, Lista kontrahentów, Ewidencja VAT i Raport sprzedaży itd. dlatego zdecydowanie przy nim pozostajemy.
Łozka

Post autor: Łozka »

Ołka pisze: ↑10 sie 2021, 11:36 Jeżeli o mnie chodzi to zdecydowanie polecam wspomnieć tutaj o RafSoft 2021 w wersji Standard https://www.rafsoft.net/ z którego korzystamy w firmie, jeśli chodzi o wygodną i efektywną pracę (szczególnie podczas fakturowania) ale też z szeregiem dodatkowych funkcji jak m.in Kasa i Przelewy, Cennik, Lista kontrahentów, Ewidencja VAT i Raport sprzedaży itd. dlatego zdecydowanie przy nim pozostajemy.
Dzięki za szybkie odpowiedzi i konkretne informacje, na pewno wezmę pod uwagę!
Rułek

Post autor: Rułek »

W mojej opinii zdecydowanie warto właśnie zwrócić uwagę na takie rozwiązania jak Faktura VAT 2021 PRO który poleciła nam nowa księgowa. Nie miałam problemu z odpaleniem tego problemu wiec jeżeli ktoś nie wie jaki program kupić to zawsze warto zapytać się u źródła, a na pewno podjęte decyzje będą jak najbardziej słuszne. Trzymam kciuki za wybór!
FilipMyś

Post autor: FilipMyś »

Rułek pisze: ↑16 sie 2021, 13:00 W mojej opinii zdecydowanie warto właśnie zwrócić uwagę na takie rozwiązania jak Faktura VAT 2021 PRO który poleciła nam nowa księgowa. Nie miałam problemu z odpaleniem tego problemu wiec jeżeli ktoś nie wie jaki program kupić to zawsze warto zapytać się u źródła, a na pewno podjęte decyzje będą jak najbardziej słuszne. Trzymam kciuki za wybór!
Osobiście korzystam z programu Faktura vat 2021 i daje radę! Dobra obsługa techniczna, dość łatwo udało się go ogarnąć i też bardzo rozbudowany zakres funkcjonalności, chyba żadna inna firma nie była nam w stanie tak wiele zapewnić w tak dobrej cenie.
gośka

Post autor: gośka »

A co powiecie na system jakim jest https://www.oscbr.pl/ ? Używam go od pewnego czasu i dla mnie okazał się po prostu strzałem w dziesiątkę. Moja praca stała się o wiele łatwiejsza i przede wszystkim można wiele czasu zaoszczędzić, a także pieniędzy, ponieważ zabezpiecza on przed popełnianiem błędów
trupia

Post autor: trupia »

my wykorzystujemy darmowy program do faktur online i jestesmy mega zadowoleni z funkcjonalnosci. Bardzo ulatwil nam zarzadzanie firma, jest prosty w obsludze i mozna go uzywac online, co bardzo przydaje sie w pracy zdalnej :) sprawdzcie sobie koniecznie
ODPOWIEDZ