Hej wszystkim Czy ktoś z Was pracował już dla agencji Dolce Vita ? Zamierzam zmienić obecną prace i wyjechać do Niemiec jako opiekunka osób starszych w Niemczech. Znalazłam profil dolce vity na facebooku i szukam opinii
moja znajoma z nimi wyjedza i z tego co wiem to bardzo sobie chwali tą współpracę. Czytalam nawet recenzje na ich profilu i jak widać sporo osob ich poleca także wygląda na to, że firma jest sprawdzona
Dziękuje dziewczyny za odpowiedzi no właśnie wiem, że szukają osob do pracy dlatego się zainteresowałam evelajna a jak wygląda sprawa z dojazdem do pracy ? trzeba organizować na własną rękę?
nie musisz się martwić o dojazd bo firma wszystko organizuje Także nie ponosisz nawet żadnych kosztów związanych z podrożą itd. Generalnie spisz sobie wszystkie nurtujące Cię pytania i zapytaj o to na spotkaniu
dziękuje evelajna za wszystkie informacje już do nich dzwoniłam i jeszcze w lipcu jesteśmy umówieni na spotkanie ( już po moim urlopie). Dam znać po jak wrażenia i czy coś udało się załatwić