DOLCE VITA - opinie

Wątek związany z życiem zawodowym, pracą, karierą. Podziel się swoją historią i planami na przyszłość.
Awatar użytkownika
reiva

DOLCE VITA - opinie

Post autor: reiva »

Hej wszystkim :) Czy ktoś z Was pracował już dla agencji Dolce Vita ? Zamierzam zmienić obecną prace i wyjechać do Niemiec jako opiekunka osób starszych w Niemczech. Znalazłam profil dolce vity na facebooku i szukam opinii :)
Awatar użytkownika
verona

Re: DOLCE VITA - opinie

Post autor: verona »

moja znajoma z nimi wyjedza i z tego co wiem to bardzo sobie chwali tą współpracę. Czytalam nawet recenzje na ich profilu i jak widać sporo osob ich poleca także wygląda na to, że firma jest sprawdzona :)
Awatar użytkownika
evelajna

Post autor: evelajna »

wyjeżdzam z nimi od 3 lat i szczerze polecam :) Oferuja bardzo dobre stawki, umowe, premie. I z tego co wiem to szukaja teraz ludzi do pracy :)
Awatar użytkownika
reiva

Dziękuje dziewczyny za odpowiedzi :) no właśnie wiem, że szukają osob do pracy dlatego się zainteresowałam :) evelajna a jak wygląda sprawa z dojazdem do pracy ? trzeba organizować na własną rękę?
Awatar użytkownika
evelajna

nie musisz się martwić o dojazd bo firma wszystko organizuje :) Także nie ponosisz nawet żadnych kosztów związanych z podrożą itd. Generalnie spisz sobie wszystkie nurtujące Cię pytania i zapytaj o to na spotkaniu :)
Awatar użytkownika
reiva

dziękuje evelajna za wszystkie informacje :) już do nich dzwoniłam i jeszcze w lipcu jesteśmy umówieni na spotkanie ( już po moim urlopie). Dam znać po jak wrażenia i czy coś udało się załatwić :)
Awatar użytkownika
evelajna

reiva i jak tam wrażenia po spotkaniu w biurze ? Zdecydowałaś się ? Daj znać :)
ODPOWIEDZ