Dobra pizza

Wątek związany z życiem zawodowym, pracą, karierą. Podziel się swoją historią i planami na przyszłość.
Awatar użytkownika
turanka

Dobra pizza

Post autor: turanka »

Jaka pizza najbardziej wam smakuje ? Co takiego lubicie najbardziej jeść? Osobiście bardzo gustuje w pizzach typowo amerykańskich. Na grubym cieście i z dużą ilością składników. W Party Pizza we Wrocławiu właśnie taką dostanę.Jaka pizza najbardziej wam smakuje ? Co takiego lubicie najbardziej jeść? Osobiście bardzo gustuje w pizzach typowo amerykańskich. Na grubym cieście i z dużą ilością składników. W Party Pizza we Wrocławiu właśnie taką dostanę.
Awatar użytkownika
językowa

Re: Dobra pizza

Post autor: językowa »

Ja mam kilka ulubionych pizz, najważniejsze żeby była ciepła i w dobrym towarzystwie. A mamy takie miejsce ze znajomymi w Częstochowie i jest to Restauracja Sezonova. Pizza bardzo dobra, ale też zupy czy przystawki wszystko mi u nich bardzo smakuje.
Awatar użytkownika
światełko

Re: Dobra pizza

Post autor: światełko »

Muszę powiedzieć, że jeśli chodzi o pizzę to nie przepadam za nią. Ja tam wolę inne dania bardziej smaczne i zdrowsze. Jak chociażby odkryłam bardzo fajną restaurację w Warszawie nazywa się Garo Sushi. Jest to miejsce gdzie zjecie najlepsze sushi pod słońcem. I to pod każdym względem. Sądzę, że to zasługa kucharza który robi to danie według tradycyjnego przepisu i z tradycyjnych produktów, a to bardzo ważna. A po tak pysznym posiłku można udać się na spacer po słynnym Forcie Służew, gdyż właśnie tam znajduje się ta restauracja
ODPOWIEDZ