Business Taxi Europa

Wątek związany z życiem zawodowym, pracą, karierą. Podziel się swoją historią i planami na przyszłość.
Awatar użytkownika
Krejzolka

Business Taxi Europa

Post autor: Krejzolka »

Serdecznie zachęcam do zapoznania się z ofertą firmy https://mojkierowca.pl/ . Oferuje ona przewóz osób w całej Europie. Kierowcy pracujący w firmie są doświadczeni i profesjonalni, dzięki czemu będziesz czuć się bezpiecznie.
Awatar użytkownika
bunia91

Re: Business Taxi Europa

Post autor: bunia91 »

W sytuacji, gdy akurat potrzebujecie przewoźnika do Wielkiej Brytanii, polecam skontaktować się z https://busnow.pl :) Przewóz odbywa się od miejsca Twojego zamieszkania, do miejsca docelowo - dokładnie tam, gdzie sobie życzysz. To szybki i bezpieczny sposób na podróżowanie, który bardzo się opłaca!
Awatar użytkownika
zieloneoczy

Post autor: zieloneoczy »

Zgadzam się z moim przedmówcą. Nic dodać i nic ująć.
Celem życia człowieka jest wędrówka do Boga.
Awatar użytkownika
pukla123

Post autor: pukla123 »

Ja tam wolę taxi jelczBo ekspresowo przyjezdzaja, mają dobre ceny i zniżki dla stalych klientów.
Awatar użytkownika
molko

Post autor: molko »

Ja korzystam najczęściej z Radio Taxi Komfort z Bydgoszczy i jestem w pełni zadowolony z ich usług. Terminowi, zawsze na czas, kierowcy są spoko no i ceny mają nie z kosmosu. Tu macie adres http://taxi-komfort.pl/ W Bydgoszczy nie znajdziecie lepszych taksówek.
Awatar użytkownika
basbi

Post autor: basbi »

W pracy często zamawiamy z FreeNow, mają fajna apkę do zamawiania, szybko podstawiają auta bo tą flotę to jednak mają sporą z tego co wiem i też mamy pod sap concur podłączone i tam sie można rozliczyć zprzejazdów
Awatar użytkownika
eugenija

Post autor: eugenija »

jesteśmy na etapie szukania kogoś do współpacy, czy to free now to nie to samo co myTaxi? Zamawiacie przejazdy przez tą ich aplikację?Widzialam że można też przez web booker zamawiać
Awatar użytkownika
basbi

Post autor: basbi »

tak, to dokładnie ta sama firma, niedawno zmienili szyld ale jakość dalej na wysokim poziomie
Awatar użytkownika
indianka

Post autor: indianka »

molko pisze: ↑31 paź 2019, 19:52 Ja korzystam najczęściej z Radio Taxi Komfort z Bydgoszczy i jestem w pełni zadowolony z ich usług.
Dzięki za polecenie. W przyszłym tygodniu wybieram się do Bydgoszczy, więc taka informacja mi się przyda. Lubię jeździć sprawdzonymi taksówkami, gdzie nie ma żadnych przykrych niespodzianek i niedogodności. Zaraz jeszcze sprawdzę jakie mają oceny w porównywarce zlaptaryfe.pl/taxi/bydgoszcz/. Im więcej ocen tym lepiej ;) Polecam zapisać sobie tą stronkę. Bardzo przydatna, jak ktoś sporo podróżuje.
małki

Post autor: małki »

Krejzolka pisze: ↑18 lut 2019, 10:57 Oferuje ona przewóz osób w całej Europie. Kierowcy pracujący w firmie są doświadczeni i profesjonalni, dzięki czemu będziesz czuć się bezpiecznie.
Jeśli chodzi o przewozy pracowników w Polsce czy w Europie to zdecydowanie Albatros Travel trzeba wymienić. Profesjonalna firma oferująca usługi na najwyższym poziomie. Będziecie zadowoleni
ODPOWIEDZ