Wsparcie techniczne
Borykasz się z codziennymi trudnościami? Nie wiesz jak sobie poradzić w trudnej sytuacji? Opowiedz, co Cię gnębi, a postaramy się Ci pomóc!
- Bohdan
Wsparcie techniczne
Jesteśmy po sporych zmianach w firmie i szczerze powiedziawszy nie jestem w pełni zadowolony. Firma, której zaufałem sugeruje, że jesteśmy bardzo problemowym klientem i rozkłada ręce. Ale co mamy zrobić, skoro nowy system nie działa jak powinien? Co mam zrobić w tej sytuacji?
- Niunia
Re: Wsparcie techniczne
A sprawdziłeś recenzje tej firmy przed faktem nim im zaufałeś? Pewnie nie. Obowiązuje Cię okres gwarancji, ale jeżeli masz się użerać z brakiem kompetencji, to lepiej uderz do fachowców, którzy za swoje doświadczenie i profesjonalizm zgarnęli ostatnio "Gazelę Biznesu". Myślę o www.jantar.pl . Przyjrzą się problemowi i pewnie zaproponują jakieś logiczne rozwiązanie.
- Kalia
Nie wiem w jakiej branży działasz, ale jeśli potrzebujesz wsparcia zewnętrznego od strony magazynowania i logistyki szczerze polecam Ci ofertę: https://kmc-services.com.pl/magazynowanie/ . Ja śmiało mogę rzec , że to niezawodni specjaliści. Dzięki nim udało mi się przenieść magazyn naszej rodzinnej firmy handlowe w lepsze miejsce, jakieś paręnaście km. od centrum Krakowa. Zaoferowali nam też kompleksową pomoc w zarządzaniu logistyką.
- bunny
No, jeżeli szukacie przykładowo wsparcie z zakresu logistyki. Potrzebujecie wykonać takie prace jak etykietowanie, przepakowywanie itd. Ale nie macie do tego kompetentnych ludzi, możecie zgłosić się do firmy Ejko https://ejko.com.pl . Która świadczy w tym zakresie kompleksowe, bogate usługi. Oczywiście u nich możecie również magazynować towar, jaki i macie możliwość skorzystania z ich transportu.
- OliwierTos
Post autor: OliwierTos »
No to może warto w takim razie zwrócić uwagę na http://malowanielinii.com/ ponieważ to firma która będzie mogła zająć się u Was wykonaniem malowania linii oraz oznakowania przestrzeni magazynowej i hali, aby realizacja prac i transport wewnętrzny szły jak najfunkcjonalniej.
Wróć do „Porady - pytania i odpowiedzi”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski