Cześć
Jakie upominki biznesowe przygotowujecie na nadchodzący Dzień Nauczyciela, macie może dla mnie jakieś pomysły? Będę wdzięczna za podpowiedzi i koniecznie dajcie znać też jak sami się za to zabieracie bo jakoś mi brakuje konkretów, a też chętnie poznałabym zdanie innych osób w tym temacie!
Upominki na Dzień Nauczyciela?
Borykasz się z codziennymi trudnościami? Nie wiesz jak sobie poradzić w trudnej sytuacji? Opowiedz, co Cię gnębi, a postaramy się Ci pomóc!
Re: Upominki na Dzień Nauczyciela?
Post autor: Buześ »
Jeśli chodzi o fajne upominki na Dzień Nauczyciela, jak kosze prezentowe, bądź wyjątkowe zestawy herbat i kaw to polecam sprawdzić ofertę przygotowaną przez Smacza Jama https://smaczajama.pl/pl/c/Polecane-na- ... yciela/612 gdzie sam właśnie niedługo planuję zamówić kilka koszy na ten dzień dla naszych dzieciaków, bo później może być zbyt duży chaos.
Post autor: wewuś88 »
No właśnie, co polecacie?Hreśka pisze: ↑05 paź 2021, 18:25 Cześć
Jakie upominki biznesowe przygotowujecie na nadchodzący Dzień Nauczyciela, macie może dla mnie jakieś pomysły? Będę wdzięczna za podpowiedzi i koniecznie dajcie znać też jak sami się za to zabieracie bo jakoś mi brakuje konkretów, a też chętnie poznałabym zdanie innych osób w tym temacie!
___
https://c-tronic.pl/czyszczenie-i-regeneracja-dpf/
Post autor: Tadeśka »
Super propozycja i jak najbardziej jestem za! Sklep ma nie tylko ogromny wybór koszy prezentowych na szczególne okazje, ale również znajdziecie u nich zestawy z markowymi i aromatycznymi herbatami. Właśnie tego szukałem i mam nadzieję, że również co do nich pozytywnie się przekonacie, a nauczyciele będą zadowoleni. Pozdrawiam serdecznie!
Post autor: Hreśka »
O proszę super, no to w takim razie sprawdzam. No i tematu jeszcze nie zamykam!Tadeśka pisze: ↑08 paź 2021, 9:31 Super propozycja i jak najbardziej jestem za! Sklep ma nie tylko ogromny wybór koszy prezentowych na szczególne okazje, ale również znajdziecie u nich zestawy z markowymi i aromatycznymi herbatami. Właśnie tego szukałem i mam nadzieję, że również co do nich pozytywnie się przekonacie, a nauczyciele będą zadowoleni. Pozdrawiam serdecznie!
Post autor: wewuś70 »
Jakie polecacie?Hreśka pisze: ↑05 paź 2021, 18:25 Cześć
___
https://szkola.ksiegarnialiber.pl/138-p ... ki-uzywane
Post autor: Zołka »
Jak najbardziej mogę się zgodzić z opinią poprzednika i polecić Wam właśnie sklep online Smacza Jama zawsze jak tylko jest okazja. No i na zbliżające się Dzień Nauczyciela, nie może być inaczej. Różnorodne propozycje, wyjątkowe smaki i obsługa miła oraz chętna do pomocy przy wyborze. Dajcie znać jak tam poszukiwania!
Wróć do „Porady - pytania i odpowiedzi”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski