Ujędrnianie piersi?
Borykasz się z codziennymi trudnościami? Nie wiesz jak sobie poradzić w trudnej sytuacji? Opowiedz, co Cię gnębi, a postaramy się Ci pomóc!
- maksik
Ujędrnianie piersi?
Czy znacie i możecie polecić sposoby na ujędrnienie piersi? W Internecie jest wiele artykułów na ten temat. Na https://wntt.pl/ovashape/ jest dostępny artykuł w którym jest wspomniany krem Ovashape. Czy ktoś z Was może z niego korzysta i może podzielić się opinią, czy jest skuteczny?
- blanka
Re: Ujędrnianie piersi?
ja to w ogole sie zdecydowalam na powiekszenie piersi... stwierdzilam, ze raz sie przeciez zyje wiec czemu nie , jesli mam taka mozliwosc w dermedzie w katowicach robilam, bardzo fajne jest to, ze nie za pomocą implantów, a przez przeszczep tkanki tłuszczowej z innej czesci ciala, dzieki temu efekt jest bardzo naturalny
Post autor: Pameleńka »
Narazie się zastanawiam nad takim rozwiązaniem ciekawe ile z was tak na prawdę jest zaodolone po jakimś czASIE . Jak by czloweik nie patrzył trochę ten zabieg kosztuje a ryzyko jest spore . Dla tego jeszczee szukam sprawdzonych klinik. Mam nadzieje że się zdecyduję do wakacji
- mczay
Jeśli Twoje piersi Ci przeszkadzają, na pewno warto zrobić coś w tym kierunku, abyś znowu zaczęła podobać się sobie. Ja mam problem z tym jak wygląda moje całe ciało - po ciąży sporo przytyłam i mam problem z tym aby to zrzucić. Właśnie dlatego zastanawiam się nad zabiegiem oferowanym na stronie: https://www.qclinique.pl/zabiegi/kriolipoliza . Redukuje on tkankę tłuszczową, na czym bardzo mi zależy. Klinika ma dobre opinie i przyjmują w niej dobrzy specjaliści, więc nie musze martwić się o efekty - na pewno mnie zadowolą.
Post autor: Kaśkalip »
Mnie osobiście bardzo sie podobają duże jędrne piersi , jednak natura mnie nie obdarzyła zbyt hojnie i dla tego udałam się na zabieg do Bieńkowscy Clinic https://bienkowscyclinic.pl/blog/lipofi ... ow-piersi/ na konsultacji wszystko szczegółowo mi wyjaśniono i zaproponowano odpowiednia metodę dla mnie Mój biust jest teraz fenomenalny
Post autor: xiża »
zabiegi zabiegami, prawda jest taka, ze nadal są dość drogie i nie każdego na nie stać. dużo tańsze a często równie skuteczne są dobre jakościowo kosmetyki, które mają za zadanie właśnie ujędrniać. Ja bardzo lubię ten olejek z serii EGYPTIAN MIRACLE z Eveline Cosmetics można go kupić w drogeriach typu hebe czy rossman albo w ich sklepie internetowym niedrogi, bardzo wydajny a przy tym naprawdę skuteczny, pierwsze efekty widoczne już po kilku dniach regularnego stosowania
Post autor: Wicka »
Można poprawić odrobinę jakość skóry, ale tak naprawdę to wszystko, nic więcej. Dlatego jeśli chodzi o ujędrnienie, podniesienie, to polecam jednak operację plastyczną, ja jestem po - u dr Olender https://drolender.pl/zabiegi/powiekszanie-piersi/ świetny efekt.maksik pisze: ↑25 lis 2020, 11:45 Czy znacie i możecie polecić sposoby na ujędrnienie piersi? W Internecie jest wiele artykułów na ten temat.
Wróć do „Porady - pytania i odpowiedzi”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski