Transfer z lotniska w Pafos
Borykasz się z codziennymi trudnościami? Nie wiesz jak sobie poradzić w trudnej sytuacji? Opowiedz, co Cię gnębi, a postaramy się Ci pomóc!
Transfer z lotniska w Pafos
Post autor: Misieks »
Witajcie, za tydzień lecę na Cypr i ląduję na lotnisku w Pafos. Szukam sprawdzonej firmy, która oferuje transfery z lotniska do mojego hotelu w Limassol. Chciałbym, aby transfer był komfortowy i bezproblemowy, bo podróżuję z małym dzieckiem. Czy ktoś z was ma jakieś doświadczenia z firmami oferującymi takie usługi na Cyprze? Jakie są ceny za taki transfer i czy warto rezerwować go z wyprzedzeniem? Z góry dziękuję za wszelkie porady i sugestie.
Re: Transfer z lotniska w Pafos
Post autor: Chukkys »
Hej! Miałem okazję korzystać z transferu z lotniska w Pafos do Ayia Napy i mogę śmiało polecić firmę Kiwitaxi. Zarezerwuj przewozy i Taxi z lotnisko miasta Pafos https://kiwitaxi.com/pl/cyprus/paphos-airport a będziesz bardzo zadowolony. Usługa była na najwyższym poziomie – kierowca czekał na mnie na lotnisku z tabliczką z moim nazwiskiem, pomógł z bagażem i zawiózł nas w komfortowym, klimatyzowanym samochodzie prosto do hotelu. Koszt transferu był rozsądny, zapłaciłem około 60 euro, co uważam za dobrą cenę za taką jakość usług. Szczególnie doceniłem możliwość wcześniejszej rezerwacji online, co pozwoliło mi uniknąć stresu związanego z szukaniem transportu na miejscu. Na ich stronie internetowej możesz łatwo sprawdzić dostępne opcje i ceny, a także zarezerwować transfer, który będzie najbardziej odpowiadał Twoim potrzebom. Gorąco polecam tę firmę, zwłaszcza jeśli podróżujesz z dziećmi i zależy Ci na komforcie i bezpieczeństwie.
Wróć do „Porady - pytania i odpowiedzi”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski