Telewizja internetowa - z tvn24 i polskimi serialami?
Planuje zamienić kablówkę, na jakąś tv internetową - może poradzicie z czego wy korzystacie,
żeby mieć dużo kanałów, ale i te informacyjne jak tvn24 też ?
i bez umów rocznych ?
Zalezy mi na czymś co bedzie można ogladać z różnych urzadzeń i ni etylko w Polsce
?
Telewizja internetowa - z polskimi serialami? Bez kablówki?
Borykasz się z codziennymi trudnościami? Nie wiesz jak sobie poradzić w trudnej sytuacji? Opowiedz, co Cię gnębi, a postaramy się Ci pomóc!
- Rejterada
Re: Telewizja internetowa - z polskimi serialami? Bez kablówki?
No to chyba najlepiej wybierzesz stawiają na WP pilota, tak mi się wydaje.
Samą oferte od nich znajdziesz tutaj: https://pilot.wp.pl/landing-page/starte ... senna_2021
a tak w skrócie:
Nie ma żadnych umów, można zrezygnować kiedy się chce
jest wiele kanałow informacyjnych, tvn24 również
można swobodnie nawet w przeglądarce ogladac, w Polsce, w Unii i nie tylko - masz tam kilka krajów wymienionych, więc poczytaj sobie na spokojnie.
Wg mnie najlepsza telewizja internetowa jak się lubi szczególnie polskie kanały i seriale, ale zagraniczne też mają
Samą oferte od nich znajdziesz tutaj: https://pilot.wp.pl/landing-page/starte ... senna_2021
a tak w skrócie:
Nie ma żadnych umów, można zrezygnować kiedy się chce
jest wiele kanałow informacyjnych, tvn24 również
można swobodnie nawet w przeglądarce ogladac, w Polsce, w Unii i nie tylko - masz tam kilka krajów wymienionych, więc poczytaj sobie na spokojnie.
Wg mnie najlepsza telewizja internetowa jak się lubi szczególnie polskie kanały i seriale, ale zagraniczne też mają
Post autor: SikoraŃ »
Tak do końca nie bardzo rozumiem po co. Nie zawsze jakość przez internet jest lepsza. Do tego tak samo trzeba płacić za te wszelkie Piloty czy inne rozwiązania. Więc kosztowo wyjdą tak samo, a nawet drożej. Ja mam i kablówkę i internet od Elpos i sobie chwalę to rozwiązanie. Jest całkiem fajne i stapilne.
- Merssa
Jest to na pewno wygoda bo taką tewizje można oglądać wszędzie, nawet na wyjeździe, w pociągu, w autobusie, dostęp do internetu jest wszędzie akurat, a do anteny już nie bardzo. Jednak wiadomo, że najczęściej to ogląda się TV wygodnie w domu na telewizorze. Zobaczcie sobie dlatego też stronkę https://www.taniomania.pl/t/telewizory-22-cale i proponowane tu telewizory w dobrych cenach.
Post autor: mużka »
a ja nie wyobrażam sobie by nie mieć w domu porządnej kablówki lubię wieczorami usiąść w wygodnym fotelu i obejrzeć coś ciekawego jesli chodzi o mnie to mam fajny pakiet kanałów w firmie Elpos. Jak mieszkacie w Białymstoku to zdecydowanie polecam tą firmę niedrogo, solidnie i bez zbędnych awarii
- kalinowa
Do takiej telewizji trzeba mieć oczywiście dobry internet i na szczęście u mnie dostawcy telewizji i internetu stają na wysokości zadania. Mam oczywiście światłowód z symetrycznym łączem, dzięki niemu wszyscy domownicy nieraz jednocześnie z niego korzystają i nadal działa on płynnie i bez przeszkód
Wróć do „Porady - pytania i odpowiedzi”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski