Staw skokowy lekka kontuzja
Borykasz się z codziennymi trudnościami? Nie wiesz jak sobie poradzić w trudnej sytuacji? Opowiedz, co Cię gnębi, a postaramy się Ci pomóc!
- figura retoryczna
Staw skokowy lekka kontuzja
Post autor: figura retoryczna »
mam lekka kontuzję stawu skokowego, co dobrego na ból? Chodzi mi konkretnie o jakiś żel / maść do smarowania.
- fruszka
Re: Staw skokowy lekka kontuzja
.Wystarczy, że pójdziesz do apteki i poprosisz o pomoc, to Ci jakąś maść polecą. Chyba,że kontuzja jest poważniejsza i doszło do złamania wówczas oczywiście opieka lekarska jest konieczna. I też polecam terapię urządzeniem Exogen, która przyspiesza zrost kości. Stosuje się je w domu przez 20minut. Z https://leczymyzlamania.pl/ można to urządzenie wypożyczyć
- Vexa
Moja babcia po kontuzji kolana jest niestety unieruchomiona. Wiadomo, że osoby starsze mają dużą większe problemy i trudności z powrotem co sprawności. Niestety babcia póki co wymaga całodobowej opieki. Tutaj https://careofyou.pl/calodobowa-opieka- ... zygotowac/ znalazłam bardzo fajnie napisany artykuł, jak się do takiej opieki nad seniorem przygotować.
- Kamilka
Jeśli ból będzie się utrzymywał, to wydaje mi się, że warto byłoby się zdecydować na rezonans magnetyczny, który pozwoli stwierdzić różne nieprawidłowości. Na stronie mridiagnostyka.pl możecie zapoznać się z ofertą pracowni rezonansu magnetycznego z Warszawy MRI Diagnostyka, w którym wykonacie takie badanie bez skierowania. Polecam
- milkowa
Rezonans jest najbardziej dokładnym badaniem, jak potrzebujecie szybko sie dostać to w Warszawie do https://radiomedica.pl/ Byłam tam i jestem zadowolona, aparat 3 T jest najdokładniejszy, Terminy też króciutkie.
- arbuzek
fcaefaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqqqqqqqqqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wróć do „Porady - pytania i odpowiedzi”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski