rozwód dobry prawnik Gdańsk

Borykasz się z codziennymi trudnościami? Nie wiesz jak sobie poradzić w trudnej sytuacji? Opowiedz, co Cię gnębi, a postaramy się Ci pomóc!
Jabłko

rozwód dobry prawnik Gdańsk

Post autor: Jabłko »

Hej

Liczę na waszą pomoc, ponieważ sama już nie wiem do kogo powinnam się zgłosić z tym problemem. Mianowicie, w najbliższym czasie czeka mnie rozwód i kompletnie mnie to załamało. Nie dam rady obronić się w sądzie, więc chciałam udać się do jakieś sprawdzonej kancelarii. Znacie może jakiegoś mecenasa z Gdańska, który ma doświadczenie w sprawach rozwodowych? Jeżeli tak, to będę wdzięczna za namiar.
ałtek

Re: rozwód dobry prawnik Gdańsk

Post autor: ałtek »

Myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie skorzystanie z usług mecenasa Mindykowskiego. Korzystałem z jego usług w Trójmieście i nie mogę powiedzieć o nim złego słowa. Sprawa poszła po naszej myśli, więc tym bardziej jestem zadowolony. Bardzo profesjonalny mecenas, który od razu wykłada kawę na ławę. Wiadomo od razu na jakim gruncie się stoi. Uważam, że mógłby Ci pomóc :).
łowca

Post autor: łowca »

Wydaje mi się, że najważniejsze jest zachowanie spokoju. Najważniejszą rzeczą jaką musisz załatwić to znalezienie dobrej kancelarii. Moim zdaniem warto poczytać sobie opinie na forum prawnym, gdzie znajdziesz naprawdę jakościowe kancelarie, które na pewno ci pomogą.
Mrówka

Post autor: Mrówka »

Jako osoba doświadczona w tym temacie, powiem tylko tyle, rozwód to dopiero początek. Nie poddawaj się, ponieważ wszystko jeszcze się ułoży i uwierz mi na słowo, że będziesz jeszcze szczęśliwa. Jeżeli chodzi o sprawdzonego mecenasa, to nie ukrywam, że mnie najbardziej pomogła kancelaria http://www.mindykowski.pl/ więc jeżeli masz ochotę, to się do nich zgłoś.
Awatar użytkownika
kolka

Post autor: kolka »

Co prawda nie z Gdańska, a ze Szczecina znam świetnego i kompetentnego adwokata od rozwodów. To Łukasz Węgłowski, naprawdę dobry w tym co robi. Też nie ma przeszkód żeby do jego kancelarii się zgłosić, działa też na Pomorzu i w zachodniopomorskim jak coś. Pełen profesjonalizm.
ODPOWIEDZ