Prawnik
Re: Prawnik
Post autor: tutuś90 »
Post autor: aguś89 »
- kolka
- wernon
Post autor: różka99 »
Post autor: fikuś90 »
Post autor: ażka »
- Rejterada
U mnie bardzo podobnie było, ja nawet mandatu za nic nigdy nie dostałam,kolka pisze: ↑08 lut 2021, 14:36 Gdyby nie to, że mam kredyt we frankach to bym powiedziała, że pomoc prawna nigdy nie była mi potrzebna. Jednak z tak dużym problemem sama bym sobie nie poradziła, to nawet nie ma o czym mówić.
dopiero jak wzięłam kredyt we frankach i potem okazało się, co się okazało, to musiałam szukać prawnika.
Na szczęście w Kielcach akurat było nas więcej takich ofiar, a mamy w mieście kancelarię Lextio (lextio.pl jakby ktoś potrzebował) i oni naprawdę mega nam pomogli, nie skubiąc z kasy, bo ceny mają dobre, więc moge podpowiedzieć i polecić.
Ogólnie to dzisiaj jakbym mogła cofnąć czas, to w życiu bym nie wzięła kredyty we frankach, dał mi strasznie w kość.
Post autor: błażej »
Post autor: hańko90 »
Post autor: Bartłomiej »
Potwierdzam, ja specjalnie ich wybrałem z racji na dobrą reputację jaką mają, chociaż jestem z drugiego końca Polski,Rejterada pisze: ↑29 kwie 2021, 9:54
U mnie bardzo podobnie było, ja nawet mandatu za nic nigdy nie dostałam,
dopiero jak wzięłam kredyt we frankach i potem okazało się, co się okazało, to musiałam szukać prawnika.
Na szczęście w Kielcach akurat było nas więcej takich ofiar, a mamy w mieście kancelarię Lextio (lextio.pl jakby ktoś potrzebował) i oni naprawdę mega nam pomogli, nie skubiąc z kasy, bo ceny mają dobre, więc moge podpowiedzieć i polecić.
Ogólnie to dzisiaj jakbym mogła cofnąć czas, to w życiu bym nie wzięła kredyty we frankach, dał mi strasznie w kość.
wiec spoko nie tylko mieszkając w Kielcach warto się do nich zglosić
Post autor: Rożek »
Post autor: wośka »
- kasiakowa06
Post autor: kasiakowa06 »
Niestety prawo bankowe jest wyjątkowo skomplikowane.. raczej nie sposób samemu to ogarnąć.. również korzystałam z pomocy radcy, polecam bardzo https://kk-kancelaria.com/kontakt/kolka pisze: ↑08 lut 2021, 14:36 Gdyby nie to, że mam kredyt we frankach to bym powiedziała, że pomoc prawna nigdy nie była mi potrzebna. Jednak z tak dużym problemem sama bym sobie nie poradziła, to nawet nie ma o czym mówić. Za to mogę liczyć na cleverstep.pl/ , oni znają problemy frankowiczów i wiedzą co w danej i konkretnej sytuacji trzeba zrobić. Pomagają krok po kroku we wszystkim, ma się nawet swojego dedykowanego opiekuna.
Post autor: kryśka »
Post autor: Mikołaj »
Post autor: Dorota Ż. »
Przy sprawach spadkowych i rodzinnych podpowiem, żeby zakupić na przykład dyktafon szpiegowski https://spyroom.pl/, Dlaczego? Bo uniemożliwia przypadkowe dotarcie do treści. Wyposażony jest w zaawansowany mikrofon - nowoczesny, który zapewnia bardzo wysoką jakość nagrań nawet w trudnych warunkach otoczenia.Mikołaj pisze: ↑18 paź 2021, 19:39 Jeśli chodzi o prawo spadkowe i rodzinnego to dobrego prawnika na pewno znajdziesz w kancelarii prawnej, na którą namiary dostępne są na stronie internetowej https://bacherkancelaria.pl/. Prawnicy z tej kancelarii mogą pochwalić się dużym doświadczeniem oraz wiedzą.
Post autor: maria1334 »
Post autor: Flip »
Post autor: Maryna K »
Post autor: Mini »
Post autor: Naomi »
Post autor: producentka »