prawnik - sprawy karne
Borykasz się z codziennymi trudnościami? Nie wiesz jak sobie poradzić w trudnej sytuacji? Opowiedz, co Cię gnębi, a postaramy się Ci pomóc!
prawnik - sprawy karne
Post autor: cinek »
Witam. Nie wdając się w szczegóły. Poszukuję prawnika, który pomoże mi uporać się z kwestią oskarżenia kogoś o udział w zorganizowanej grupie przestępczej. Sprawdzam wszędzie, gdzie się da, bo chce pomóc osobie, która (moim zdaniem) została niesłusznie oskarżona. Słyszałem o Legaleo - kancelarii Wojas Pawlak. Czytam opinii i podobno są najlepsi. Korzystał ktoś z ich usług? Pomóżcie, sprawa naprawdę jest nagląca.
Re: prawnik - sprawy karne
Post autor: benka »
Czy ktoś miał kiedykolwiek pozytywne doświadczenie z prawnikiem z Warszawy? Dokładnie mam na myśli Mateusza Mickiewicza. Bo ja mam naprawdę spore wątpliwości..
Post autor: miska »
Jeśli potrzebujesz adwokata do spraw karnych w Niemczech, kancelaria https://www.aberlinus.eu/prawo-karne-w-niemczech/ jest tu, aby Ci pomóc. Nasi adwokaci z doświadczeniem w sprawach międzynarodowych oferują pełne wsparcie prawne. Zadbamy o Twoje interesy na każdym etapie postępowania.
Post autor: Adam »
jezeli szukasz naprawde dobrej kancelarii, gdzie pracuja profesjonalisci z duzym doswiadczeniem to warto skontaktowac sie z Kancelaria Mariusz Olężałek. na pewno ci pomoga w twojej sprawie
Wróć do „Porady - pytania i odpowiedzi”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski