Prace wysokościowe w Warszawie - Jaka firma ?

Borykasz się z codziennymi trudnościami? Nie wiesz jak sobie poradzić w trudnej sytuacji? Opowiedz, co Cię gnębi, a postaramy się Ci pomóc!
Awatar użytkownika
reiva

Prace wysokościowe w Warszawie - Jaka firma ?

Post autor: reiva »

Witajcie :) Moi drodzy w najbliższym czasie będę potrzebować specjalistów od prac na wysokościach ( mieszkam w Warszawie ). Chodzi o odnowienie elewacji, mycie okien i gruntowne odświeżenie dachu ( budynek prywatny i firmowy). Możecie polecić kogoś sprawdzonego ?
Awatar użytkownika
verona

Re: Prace wysokościowe w Warszawie - Jaka firma ?

Post autor: verona »

hmm wiesz co ja sama co prawda nie korzystałam nigdy, ale gdzieś ostatnio na innym forum przemknal mi ten temat i tam ludzie polecali rope epxert. Moze poszukaj w necie, znajdziesz pewnie wiecej info.
Awatar użytkownika
evelajna

Post autor: evelajna »

no to moze widzialas moj wpis haha :) ja korzystalam z ich usług i jestem mega zadowolona. Rzetelnie, solidnie a do tego naprawdę niedrogo. I spokojnie będą w stanie podjąć się wykonania zadań, o których piszesz :)
Awatar użytkownika
reiva

ooo ekstra dziewczyny, bardzo dziękuje za namiar, sprawdze na pewno :) a orientujecie się jak z terminem oczekiwania ?
Awatar użytkownika
evelajna

oj to juz pewnie mocno indywidualna sprawa zwlaszcza, ze teraz jest jak jest i nie wiem jak to aktualnie wygląda. najlepiej zadzwon, Pan Łukasz na pewno udzieli Ci wszystkich informacji :)
Awatar użytkownika
reiva

dzięki :) dzwoniłam juz i w czerwcu będziemy działać :) bardzo Wam dziękuje za namiar, na pewno go zapisze i bede sie dzielic ze znajomymi jak ktoś bedzie szukał takich fachowców :)
Awatar użytkownika
evelajna

pewnie, zawsze lepiej mieć taki adres niż nie , nigdy nie wiadomo kiedy będzie trzeba skorzystać :) daj znać koniecznie już po wszystkim jak wrażenia :)
Awatar użytkownika
reiva

hej :) miałam się odezwać jak już bedzie po pracach to pisze. wszystko poszło bardzo sprawnie, prace zostały wykonane w ustalonym z Panem Łukaszem terminie. jestem mega zadowolona z efektów i wiem jedno - na pewno będziemy do nich wracać w przyszłości :)
Awatar użytkownika
reiva

:)
Awatar użytkownika
evelajna

no i super, ciesze się, ze jesteś zadowolona z efektów :) nie bez powodu Ci ich polecałam :) i fajnie, ze Ty sama bedziesz mieć już namiar na tego typu fachowców na przyszłośc.
Awatar użytkownika
qiqi

Post autor: qiqi »

jak fajnie, że trafiłam na ten wątek, własnie szukam takich fachowców, nikt ze znajomych nie był w stanie polecić mi nikogo konkretnego a tu tyle cennych informacji. skorzystam, dzięki :)
Awatar użytkownika
evelajna

no i ekstra, po top są własnie takie fora, żeby sobie pomagać :) z Rope Expert na pewno bedziesz zadowolona qiqi. zreszta tak samo jak koleżanka reiva, pełna satysfakcja :)
ODPOWIEDZ