Piercing Warszawa
Borykasz się z codziennymi trudnościami? Nie wiesz jak sobie poradzić w trudnej sytuacji? Opowiedz, co Cię gnębi, a postaramy się Ci pomóc!
- reiva
Piercing Warszawa
Hejka wszystkim Możecie polecić jakiś sprawdzony salon piercingu w Wawie ? Mam w planach zrobić sobie kolczyk w pępku na początku ( w przyszłości rozważam też język). Zależy mi na kimś, kto naprawdę się na tym zna i krzywdy mi nie zrobi ;p Z góry dzięki
- verona
Re: Piercing Warszawa
hmm wiesz co ja co prawda piercingu sobie nie robię, ale chodze na tatuaże do jah love tattoo. I ostatnio zgadało się, ze mają w salonie dziewczyne ( ma na imie Ania, o ile mnie pamięć nie myli), która robi - cytuje ,, piercing na mistrzowskim poziomie". Myślę, ze warto sprawdzić bo studio generalnie cieszy się mega dobrą opinią na mieście.
- evelajna
verona ma rację ja robiłam kolczyk w języku i w pępku właśnie u Ani w Jah Love Tattoo Rewelacyjna dziewczyna, wszystkie zabiegi przeprowadza mega sprawnie i w bardzo sterylnych warunkach. Wszystko szybko mi się goiło itd. To na pewno dobry adres
- evelajna
Warto, bez dwóch zdań jah love prowadzi swój fanpage na facebooku, tam możesz sobie wyszukać album Ani i zobaczyć co potrafi. Zresztą na ich stronie internetowej też są informacje tak czy siak zdecyduj sie i sama ocenisz za jakiś czas. oczywiście nie zapomnij dać nam tu znać jak wrażenia
- reiva
evelajna dziękuje Ci bardzo za wszystkie info. Poszperałam trochę w sieci i jak się okazuje sporo osób ich poleca nie to, żebym Ci nie wierzyła czy coś ale to jednak zawsze jakieś dodatkowe potwierdzenie na pewno skorzystam jak tylko obecna sytuacja się wyprostuje
Post autor: awaria »
Mam nadzieję, że macie już namiar na sprawdzony sklep z kolczykami do piercingu? Jeżeli nie, to koniecznie zajrzyjcie na stronę https://centrumpiercingu.pl/ Mają bardzo rozbudowany asortyment, więc na pewno znajdziecie tutaj coś dla siebie !
Wróć do „Porady - pytania i odpowiedzi”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski