Witajcie Moi drodzy chciałabym Was dziś zapytać o klinikę stomatologiczną Platinum Dent w Gdyni. Czy ktoś z Was się tu leczy ? Jestem ,,nowa" w mieście i jeszcze nie bardzo się orientuje gdzie warto się zapisać a tu mam w miarę blisko będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi
jeśli to ten gabinet na placu Górnośląskim to znam i polecam byłam tu raz na ekstrakcji ósemki i poszło bardzo gładko a sprawa była dość skomplikowana. pani doktor szybko sobie z tym poradziła, obyło się bez komplikacji i bólu.
też polecam, chodzimy do pani doktor całą rodziną, nawet mój mąż panikarz przestał się w końcu bać i już nie robi się blady na myśl o fotelu dentystycznym
miśkaa pisze: ↑19 sty 2021, 12:14
też polecam, chodzimy do pani doktor całą rodziną, nawet mój mąż panikarz przestał się w końcu bać i już nie robi się blady na myśl o fotelu dentystycznym
ooo no to chyba najlepsza recenzja haha muszę ten wpis pokazać mojemu narzeczonemu bo też ma jakieś fobie z tym związane będę dzwonić i się umawiać w takim razie, mam nadzieje, ze terminy nie będą zbyt odległe.
Nie spokojnie, długo czekać nie będziesz. I koniecznie przekonać i swojego partnera na wizytę. U kogo jak u kogo ale u doktor Renaty naprawdę jest fajnie
Udało się słuchajcie, jestem już po pierwszej wizycie u doktor Renaty, świetny lekarz. Taka miła i kontaktowa. Dokładnie wszystko wytłumaczyła co i jak, zrobiłyśmy diagnostyke i się okazuje, ze trzeba zrobić w 2 zebach powtórne leczenie kanałowe bo kanały nie zostały opracowane do konca ;( ale tak czy siak wiem już na czym stoje i bede działać
Nie znam tego gabinetu, o którym piszecie ale ze swojej strony polecam szczerze klinikę VERDE CLINIC z Redy ( w sumie to nie tak daleko od Gdyni ;p ). Gabinet działa co prawda od niedawna ale mam już 2 wizyty za sobą. Zapisałam się do doktor Kingi, bardzo delikatna, cierpliwa i wyrozumiała. Wiem, ze w zespole pracuje kilku lekarzy, wszyscy cieszą się dobrą opinią
Łucja77 pisze: ↑18 lut 2021, 13:24
Udało się słuchajcie, jestem już po pierwszej wizycie u doktor Renaty, świetny lekarz. Taka miła i kontaktowa. Dokładnie wszystko wytłumaczyła co i jak, zrobiłyśmy diagnostyke i się okazuje, ze trzeba zrobić w 2 zebach powtórne leczenie kanałowe bo kanały nie zostały opracowane do konca ;( ale tak czy siak wiem już na czym stoje i bede działać
Najważniejsze, ze już jest plan działania, teraz już wszystko pójdzie z górki ja też ostatnio trafiłam do dr Renaty z bólem zęba, jak zwykle szybko zaradziła i teraz mam już umówioną wizytę bo prawdopodobnie bedzie trzeba leczyć ten ząb kanałowo. Cieszę się, ze i Ty jesteś zadowolona i masz już swojego dentystę