Nerwica natręctw

Borykasz się z codziennymi trudnościami? Nie wiesz jak sobie poradzić w trudnej sytuacji? Opowiedz, co Cię gnębi, a postaramy się Ci pomóc!
Awatar użytkownika
natasza87

Nerwica natręctw

Post autor: natasza87 »

Myślicie, że nerwica natręctw moze się pogłębiać? Od dłuższego czasu zauważam pewne symptomy u siebie - nienawidzę asymetrii, nieparzystych liczb, bałaganu... Boję się, że jeszcze trochę i mąż nie będzie mógł ze mą wytrzymać...
Awatar użytkownika
Oda_88

Re: Nerwica natręctw

Post autor: Oda_88 »

Porozmawiaj przede wszystkim o tym z mężem... A druga sprawa wizyta u psychologa nie zaszkodzi...
Awatar użytkownika
albin_89

Post autor: albin_89 »

Też bym nie odwlekała wizyty
Awatar użytkownika
Owidiusz_81

Post autor: Owidiusz_81 »

Zdecydowanie może się pogłębiać, wiem po sobie. Koszmar.
Awatar użytkownika
Tessa

Post autor: Tessa »

Polecam psychologa Jakuba Kalinowskiego - pracuje w Poradni Salomon w Łodzi. Mi bardzo pomógł i nadal pomaga
Awatar użytkownika
tongi

Post autor: tongi »

Na szczęście masz jeszcze łagodne symptomy, bo osoby z ciężką i zaawansowaną nerwicą natręctw spędzają nawet kilka godzin przy wykonywaniu jednej rzeczy. Także na pewno warto udac się do specjalisty. Od siebie mogę doradzić psychoterapeutę Dariusza Rudasia z Krakowa. Bardzo mi on pomógł i myślę że i Tobie mógłby pomóc.
Awatar użytkownika
jako

Post autor: jako »

u mnie niestety stało sie w pewnym ciężkim momencie mojego życia, że moje zaburzenia osobowości spowodowały dodatkowo nerwicę natręctw. Jestem wykończony, leczę się ale nie jest łatwo z tym wszystkim naraz walczyć. trudno mi pracować, nie mam znajomych, dobrze że jest rodzina. Poczytajcie artykuł na ten temat https://nauki-spoleczne.info/zaburzenia-osobowosci i sami zobaczcie z czym ludzie czasem muszą się mierzyć... dlaczego musi być tak ciężko
ODPOWIEDZ