Magiczna Klinika Trójmiasto - opinie
- klosa
Re: Magiczna Klinika Trójmiasto - opinie
- lampas
- kaeno
- lampas
- kaeno
- lampas
- kaeno
- qwerty54
Post autor: ewelka3022 »
Post autor: majaż321 »
Post autor: cecylią »
Post autor: marcelina lęcka »
Post autor: iśka5656 »
Post autor: kaśka2909 »
Nici PDO screw, za nić trzeba zapłacić 59 zł oczywiście trzeba ich więcej, niż jedna w zależności od złożoności problemu itp. to lekarz Ci wszystko wytłumaczy i dobierze odpowiedni zabieg. W każdym razie efekty są dobre, bo widziałam zdjęcia kobiet przed i po, poza tym moja koleżanka przeszła taki zabieg też. Warto spróbować, ja na razie się nie decyduje bo jestem zadowolona z wygląduiśka5656 pisze: ↑02 mar 2021, 11:46 A ja bym chciała jakiś zabieg odmładzający, co polecacie? Botoks zdecydowanie nie, ale coś na opadanie twarzy hm? Jestem ciekawa, czy w takim miejscu są dostępne też jakoś mało inwazyjne zabiegi odmładzające, modelujące twarz, chętnie bym z takich skorzystała.
Post autor: iśszka »
Post autor: sobańskamaria »
Post autor: łęcka »
Post autor: idźkaIga »
Jestem po dwóch zabiegach powiekszania ust, wróciłam po roku na uzupełnienie i jestem mega zadowolona.cecylią pisze: ↑16 lut 2021, 12:48 Ja się wybieram pierwszy raz n powiększanie ust, trochę się boję, ale zobaczymy co to będzie i jakie będą efekty. Nastawiona jestem pozytywnie, bo to miejsce cieszy się dobrymi opiniami wśród klientów i klientek. Trzymajcie kciuki, mam nadzieję, że wszystko pójdzie jak należy.
Post autor: ewuś43211 »
Post autor: oliś03022 »
Post autor: łucja »
Post autor: mimimikuś »
Poprawianie urody nie jest złe dopóki człowiek ma umiar.łucja pisze: ↑29 cze 2021, 12:55 No trzeba przyznać, że ceny naprawdę niższe, czasami więcej, niż o połowę. Po konsultacji zdecydowałam się na drobny zabieg na zmarszczki i jestem zadowolona. Nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń do tego miejsca i mogę je polecić. magiczna klinika to dobre miejsce na poprawki urody.
Post autor: haribohiśka »
Na zmarszczki na czole lepszy jest botokssobańskamaria pisze: ↑31 mar 2021, 0:15 Wygładzanie zmarszczek za pomocą kwasu hialuronowego mnie interesuje? Kto był i czy warto? Po jakim czasie trzeba powtórzyć zabieg? Czy normalnie po takim ostrzyknięciu ma się mimikę czy nie bardzo? Cały czas mnie to zastanawia. W sumie mam w planach wypełnić zmarszczki na czole, więc tam mimika i tak raczej ograniczona jest.
Post autor: miśka8888 »
Post autor: gośkama »
gośkama pisze: ↑21 paź 2021, 1:17 Sama chętnie zrobiłabym zabieg powiększanie ust i zmarszczki bym wypełniła, ale nadal czekam na ten odpowiedni moment, bo jakoś się boję. Jak miałyście dziewczyny z pierwszymi zabiegami? Szłyście pewnie, czy jednak był strach i wahanie? Jestem ciekawa czy to tylko ja jestem taka pelna obaw.
Jasne, że obawy były, ale jak sie znajdzie dobrego specjalistę to raczej wszystko powinno pójść dobrze
Oczywiście, że najważniejsza kwestia to dobry specjalista, bez tego nie warto nawt umawiać się na zabieg. Sprawdzajcie dziewczyny jakie opinie ma wybrana klinika zanim pojdziecie na zabieg to bardzo wazne.miśka8888 pisze: ↑01 lis 2021, 11:36gośkama pisze: ↑21 paź 2021, 1:17 Sama chętnie zrobiłabym zabieg powiększanie ust i zmarszczki bym wypełniła, ale nadal czekam na ten odpowiedni moment, bo jakoś się boję. Jak miałyście dziewczyny z pierwszymi zabiegami? Szłyście pewnie, czy jednak był strach i wahanie? Jestem ciekawa czy to tylko ja jestem taka pelna obaw.
Jasne, że obawy były, ale jak sie znajdzie dobrego specjalistę to raczej wszystko powinno pójść dobrze
miśka8888 pisze: ↑01 lis 2021, 11:36gośkama pisze: ↑21 paź 2021, 1:17 Sama chętnie zrobiłabym zabieg powiększanie ust i zmarszczki bym wypełniła, ale nadal czekam na ten odpowiedni moment, bo jakoś się boję. Jak miałyście dziewczyny z pierwszymi zabiegami? Szłyście pewnie, czy jednak był strach i wahanie? Jestem ciekawa czy to tylko ja jestem taka pelna obaw.
Fakt, jest na rynku teraz tyle gabinetów medycyny estetycznej, że można się pogubić, także zawsze warto sprawdzać opinie w sieci, w mediach społecznościowych, bez tego w ogólne nie ma sensu zaczynać współpracy. Wydaje mi się, że lepiej zapłacić nawet więcej kasy, ale mieć 100% pewność, co do tego, że lekarz czy kosmetolog wykona robotę jak należy.
Post autor: modelax »
miśka8888 pisze: ↑13 paź 2021, 15:56 Jasne, że botoks na zmarszczki na czole jest lepszy, mi powiedzieli, że wstrzykiwanie kwasu nie ma sensu. Nie wiem, chyba lekarze się znają najlepiej, więc nie wnikałam za bardzo dlaczego. Magiczna Klinika na plus jak dla mnie, po pierwsze ceny bardzo przystępne, po drugie lekarze doświadczeni, więc ryzyko, że coś pójdzie nie tak jest minimalne. Polecam.
No trzeba przyznać, że ryzyko jakieś zawsze jest, że zabieg nie pójdzie po naszej myśli, ale rzeczywiście jak sie wybierze dobre miejsce i lekarza to jest to minimalne niebezpieczeństwo. Trzeba też mieć po prostu realne oczekiwania, to jest dość ważne.
Wróć do „Porady - pytania i odpowiedzi”
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy