lekki podkład korygujący
Borykasz się z codziennymi trudnościami? Nie wiesz jak sobie poradzić w trudnej sytuacji? Opowiedz, co Cię gnębi, a postaramy się Ci pomóc!
- qiqi
lekki podkład korygujący
Cześć kobietki i nie tylko Zwracam się do was z takim pytaniem: czego używacie do koloryzacji brwi latem? Jestem fanką pomady, ale zauważyłam że po opalanku to to nie wygląda dobrze ^^ I pomyślałam sobie, żeby wrócić do robienia henny. Chyba że macie jakiś dobry patent na pomadę w upalne dni?
- verona
Re: lekki podkład korygujący
bo w hebe go nie ma, ich kosmetyki są dostepne tylko w Rossmanie ja mam akurat ten najjasniejszy odcien 01 ale jak sie troche opale to pewnie kupie też tyen o ton ciemniejszy. nie robi maski, nie waży się, super wtapia sie w skore i wyrownuje jej koloryt.qiqi pisze: ↑30 cze 2020, 19:46 o nie znam go, bylam ostatnio w Hebe ale nie rzucił mi się w oczy.
- qiqi
dzięki verona za cynka, byłam w rossmanie i kupiłam sobie face adapt jest super, fajnie się wtapia w skórę, nie robi plam, nie wysusza. mało który podkład mi pasuje a ten to na ten moment strzał w 10
- Acceleratka
Post autor: Acceleratka »
hey! Ja sama sobie robię hennę i w sumie ciężko ją spaprać, o ile henna jest w żelu (ona nie chwyta skóry tak łatwo, więc spokojnie można po 20 minutach zmyć ogromniaste brwi i wciąż kolor pozostaje ejdynie na włosach).qiqi pisze: ↑30 cze 2020, 12:29 Cześć kobietki i nie tylko Zwracam się do was z takim pytaniem: czego używacie do koloryzacji brwi latem? Jestem fanką pomady, ale zauważyłam że po opalanku to to nie wygląda dobrze ^^ I pomyślałam sobie, żeby wrócić do robienia henny. Chyba że macie jakiś dobry patent na pomadę w upalne dni?
Myślę, że odpowiednie kremy mogą uchronić brwi od rozjaśneinia słońcem, a także słyszalam o olejku rycynowym, jednakże nigdy go nei stosowałam.
Jeżeli chodzi o lekki podkład korygujący to ja polecam mineralne podkłady polskiej firmy Annabelle Minerals, jest niedrogi, bardzo wydajny, a także pomaga skórze dojść do idealnej kondycji dzięki mineralnym składnikom zawartym w podkładzie. A dodatkowo na ich blogu można jak nakładać podkład mineralny aby uzyskać najlepsze efekty
https://www.annabelleminerals.com/pl_pl ... esc-1.html
Wróć do „Porady - pytania i odpowiedzi”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata