lekki podkład korygujący

Borykasz się z codziennymi trudnościami? Nie wiesz jak sobie poradzić w trudnej sytuacji? Opowiedz, co Cię gnębi, a postaramy się Ci pomóc!
Awatar użytkownika
qiqi

lekki podkład korygujący

Post autor: qiqi »

Cześć kobietki i nie tylko :) Zwracam się do was z takim pytaniem: czego używacie do koloryzacji brwi latem? Jestem fanką pomady, ale zauważyłam że po opalanku to to nie wygląda dobrze ^^ I pomyślałam sobie, żeby wrócić do robienia henny. Chyba że macie jakiś dobry patent na pomadę w upalne dni?
Awatar użytkownika
reiva

Re: lekki podkład korygujący

Post autor: reiva »

nie wiem czy znajdziesz podklad dobry i na zime i na lato. te na lato powinny być wlasnie lekkie i nie obciazajace, zima mozna sobie pozwolic na coś bardziej ciężkiego ;p
Awatar użytkownika
verona

Post autor: verona »

a face adapt z Christiana Laurenta widziałaś ? On ma własnie takie działanie korygujące. używam od jakiegoś czasu i fajnie się sprawdza.
Awatar użytkownika
qiqi

o nie znam go, bylam ostatnio w Hebe ale nie rzucił mi się w oczy.
Awatar użytkownika
verona

qiqi pisze: ↑30 cze 2020, 19:46 o nie znam go, bylam ostatnio w Hebe ale nie rzucił mi się w oczy.
bo w hebe go nie ma, ich kosmetyki są dostepne tylko w Rossmanie :) ja mam akurat ten najjasniejszy odcien 01 ale jak sie troche opale to pewnie kupie też tyen o ton ciemniejszy. nie robi maski, nie waży się, super wtapia sie w skore i wyrownuje jej koloryt.
Awatar użytkownika
qiqi

dzięki verona za cynka, byłam w rossmanie i kupiłam sobie face adapt :) jest super, fajnie się wtapia w skórę, nie robi plam, nie wysusza. mało który podkład mi pasuje a ten to na ten moment strzał w 10 :)
Awatar użytkownika
verona

fajnie, ciesze się, ze Ci podpasował i mogłam się do czegoś przydać ;D
Awatar użytkownika
Acceleratka

Post autor: Acceleratka »

qiqi pisze: ↑30 cze 2020, 12:29 Cześć kobietki i nie tylko :) Zwracam się do was z takim pytaniem: czego używacie do koloryzacji brwi latem? Jestem fanką pomady, ale zauważyłam że po opalanku to to nie wygląda dobrze ^^ I pomyślałam sobie, żeby wrócić do robienia henny. Chyba że macie jakiś dobry patent na pomadę w upalne dni?
hey! Ja sama sobie robię hennę i w sumie ciężko ją spaprać, o ile henna jest w żelu (ona nie chwyta skóry tak łatwo, więc spokojnie można po 20 minutach zmyć ogromniaste brwi i wciąż kolor pozostaje ejdynie na włosach).
Myślę, że odpowiednie kremy mogą uchronić brwi od rozjaśneinia słońcem, a także słyszalam o olejku rycynowym, jednakże nigdy go nei stosowałam.

Jeżeli chodzi o lekki podkład korygujący to ja polecam mineralne podkłady polskiej firmy Annabelle Minerals, jest niedrogi, bardzo wydajny, a także pomaga skórze dojść do idealnej kondycji dzięki mineralnym składnikom zawartym w podkładzie. A dodatkowo na ich blogu można jak nakładać podkład mineralny aby uzyskać najlepsze efekty
https://www.annabelleminerals.com/pl_pl ... esc-1.html
ODPOWIEDZ