Kruszywo na podjazd - jakie?

Borykasz się z codziennymi trudnościami? Nie wiesz jak sobie poradzić w trudnej sytuacji? Opowiedz, co Cię gnębi, a postaramy się Ci pomóc!
kamień

Kruszywo na podjazd - jakie?

Post autor: kamień »

Cześć forumowicze, doradźcie proszę... z jakiego kruszywa zrobić podjazd? Podjaz z kruszywa robi się szybciej, a przede wszystkim jest to mniej kosztowne niż np. brukowane nawierzchnie. I fajnie. Ale, jakie wybrać kruszywo Poznań i okolice mnie interesują, z racji miejsca zamieszkania, oczywiście.
Awatar użytkownika
mariusz54

Re: Kruszywo na podjazd - jakie?

Post autor: mariusz54 »

Podjazd do domu - raczej nie jest to miejsce, które w naszym domu na co dzień przyciąga szczególną uwagę, jednak jeśi przeprowadza się regularnie konserwację, to zadbany jest tym elementem domu, który jako jeden z pierwszych może stanowić o pozytywnym wrażeniu z wizyty w domu. Dla tego co jakiś czas warto decydować się na mycie podjazdu. Porządnie wykonane może w sposób znaczący przedłużyć dobry stan nawierzchni. Najpopularniejszym sposobem na przeprowadzenie tego zabiegu jest oczywiście wykorzystanie myjki ciśnieniowej. Jeżeli nie posiadamy tego typu sprzętu w domu, to możemy skorzystać usług profesjonalnej firmy zajmującej się tego typu zadaniami.
Jaśka

Post autor: Jaśka »

Też zdecydowaliśmy się własnie na takie rozwiązanie, niewielki koszt, a podjazd wygląda rewelacyjnie. Zamawialiśmy żwir ze składu Podolski-Kruszywa https://podolski-kruszywa.pl efekt świetny :)
Awatar użytkownika
mczay

Post autor: mczay »

Kompletnie nie mam pojęcia, co wybrać, bo kruszywa są różne. Najważniejsze to znaleźć dobrą firmę

___
zasłony do salonu
aliss

Post autor: aliss »

Jeśli nie wiecie, gdzie co i jak ma wyglądać, to jednak podpowiem Wam, jak macie sobie to sprawdzić. I na razie zerkam sobie na takie https://sksmkielce.pl/logistyka/ możliwości. Firma ta to placówka kopalni kruszyw między innymi. Mam nadzieję, że uda się to Wam odpowiednio.
ODPOWIEDZ