Kris Drzwi - warto ?

Borykasz się z codziennymi trudnościami? Nie wiesz jak sobie poradzić w trudnej sytuacji? Opowiedz, co Cię gnębi, a postaramy się Ci pomóc!
Awatar użytkownika
miecia

Kris Drzwi - warto ?

Post autor: miecia »

Witam witam :) Opinie na temat drzwi drewnianych z ,,KRIS-DRZWI". Warto u nich zamawiać ? Jestem w trakcie urządzania nowego domu i wymarzyłam sobie taki sielski, wiejski styl. drzwi drewniane muszą być :)
Awatar użytkownika
verona

Re: Kris Drzwi - warto ?

Post autor: verona »

Hmm firmy nie kojarze co prawda, ale jesli się w tym specjalizują to myślę, że warto. W marketach budowlanych dobrych jakościowo drzwi wykonanych z drewna nie kupisz ;/
Awatar użytkownika
reiva

Post autor: reiva »

otóż to... ja mam 4 pary drzwi wewnetrznych i 2 zewnetrznych wlasnie z Kris Drzwi :) Realizują tu zamówienia indywidualne, drzwi są zrobione precyzyjnie i zgodnie z wysłanymi wytycznymi. Naprawdę okej. No i sam proces realizacji zamówioenia bardzo sprawny, montaż szybki i czysty. Polecam ich komu tylko mogę bo warto :)
Awatar użytkownika
miecia

wow dziękuje. czyli miałam nosa, ze są okej :) w takim razie zamawiam :)
Awatar użytkownika
siwa

Post autor: siwa »

Zobaczcie sobie tutaj https://www.szyby-dekoracyjne.pl/project/drzwi-szklane/ na różnego typu drzwi. Mają tam bowiem wiele ciekawych i praktycznych rozwiązań. Trzeba stawiać na funkcjonalne rozwiązania, które jednocześnie będą wyglądały idealnie. Szklane drzwi paskują bowiem praktycznie do każdego wnętrza.
Awatar użytkownika
reiva

a moim zdaniem takie drzwi szklane nadają się bardziej do biur, w mieszkaniach raczej się nie sprawdza ;/ fajnie miecia, że się decydujesz. zamówienie już złozone :)?
Awatar użytkownika
miecia

no ja też nie chciałabym mieć drzwi szklanych w domu, za duże ryzyko jak ma się małe dzieci i psy ;/ a jeśli chodzi o kris drzwi to tak, zamówienie już złozone, czekam teraz na dostawe :)
Awatar użytkownika
reiva

no takie szklane drzwi trzeba by było non stop myć bo jednak ślady małych rączek byłyby na nich mega widoczne. nie mówiąc już o innych niebezpieczeństwach. tak czy siak super, że sie zdecydowałaś na drewno :)
Awatar użytkownika
miecia

No właśnie nawet pod kątem bezpieczeństwa to drzwi drewniane są lepsze. no i wyglądowo dla mnie bez porównania :) jeszcze 2-3 tyg i drzwi będą u mnie :)
Awatar użytkownika
reiva

miecia zgadzam się w 100 :) to jak nie zapomnisz to daj znać jak już będzie po montazu, ciekawa jestem Twoich wrażeń :) udanego weekendu :)
Awatar użytkownika
miecia

drzwi dotarły w drugiej połowie sierpnia, potem był urlop dlatego pisze dopiero teraz :) jestem zachwycona obsługa, szybkim montażem i jakością tych drzwi. całe wnętrze nabrało takiego przyjemnego, sielskiego charakteru.
Dołek

Post autor: Dołek »

W takim razie jeżeli szukacie przede wszystkim ciekawych propozycji w zakresie drzwi do swojego domu to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam ofertę przygotowaną przez Domega, oczywiście jeśli chodzi o Poznań. To co ich wyróżnia to zdecydowanie konkurencyjność cen i szeroki wybór modeli topowych marek m.in dębowych Parmax na które sami się zdecydowaliśmy i zdecydowanie tego wyboru nie żałujemy. Pozdrawiam!
Miki

Post autor: Miki »

My mamy drzwi stalowe. Zależało nam na drzwiach na lata, solidnych, dobrze wykonanych i ciepłych. Wybór padł na Passive 75. Maja bardzo dobrą izolacyjność termiczną (nadają sie nawet do domów pasywnych). Jest w nich zastosowany zamek listowo-hakowy, dzięki czemu jest większy komfort ich zamykania. No i co również ważne jest duży wybór wzorów i kolorów. Więc na pewno dobierzecie coś co pasuje do stylu w jakim urządzony jest dom i do waszego gustu.
ODPOWIEDZ