Witam witam Opinie na temat drzwi drewnianych z ,,KRIS-DRZWI". Warto u nich zamawiać ? Jestem w trakcie urządzania nowego domu i wymarzyłam sobie taki sielski, wiejski styl. drzwi drewniane muszą być
Hmm firmy nie kojarze co prawda, ale jesli się w tym specjalizują to myślę, że warto. W marketach budowlanych dobrych jakościowo drzwi wykonanych z drewna nie kupisz ;/
otóż to... ja mam 4 pary drzwi wewnetrznych i 2 zewnetrznych wlasnie z Kris Drzwi Realizują tu zamówienia indywidualne, drzwi są zrobione precyzyjnie i zgodnie z wysłanymi wytycznymi. Naprawdę okej. No i sam proces realizacji zamówioenia bardzo sprawny, montaż szybki i czysty. Polecam ich komu tylko mogę bo warto
Zobaczcie sobie tutaj https://www.szyby-dekoracyjne.pl/project/drzwi-szklane/ na różnego typu drzwi. Mają tam bowiem wiele ciekawych i praktycznych rozwiązań. Trzeba stawiać na funkcjonalne rozwiązania, które jednocześnie będą wyglądały idealnie. Szklane drzwi paskują bowiem praktycznie do każdego wnętrza.
a moim zdaniem takie drzwi szklane nadają się bardziej do biur, w mieszkaniach raczej się nie sprawdza ;/ fajnie miecia, że się decydujesz. zamówienie już złozone ?
no ja też nie chciałabym mieć drzwi szklanych w domu, za duże ryzyko jak ma się małe dzieci i psy ;/ a jeśli chodzi o kris drzwi to tak, zamówienie już złozone, czekam teraz na dostawe
no takie szklane drzwi trzeba by było non stop myć bo jednak ślady małych rączek byłyby na nich mega widoczne. nie mówiąc już o innych niebezpieczeństwach. tak czy siak super, że sie zdecydowałaś na drewno
drzwi dotarły w drugiej połowie sierpnia, potem był urlop dlatego pisze dopiero teraz jestem zachwycona obsługa, szybkim montażem i jakością tych drzwi. całe wnętrze nabrało takiego przyjemnego, sielskiego charakteru.
W takim razie jeżeli szukacie przede wszystkim ciekawych propozycji w zakresie drzwi do swojego domu to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam ofertę przygotowaną przez Domega, oczywiście jeśli chodzi o Poznań. To co ich wyróżnia to zdecydowanie konkurencyjność cen i szeroki wybór modeli topowych marek m.in dębowych Parmax na które sami się zdecydowaliśmy i zdecydowanie tego wyboru nie żałujemy. Pozdrawiam!
My mamy drzwi stalowe. Zależało nam na drzwiach na lata, solidnych, dobrze wykonanych i ciepłych. Wybór padł na Passive 75. Maja bardzo dobrą izolacyjność termiczną (nadają sie nawet do domów pasywnych). Jest w nich zastosowany zamek listowo-hakowy, dzięki czemu jest większy komfort ich zamykania. No i co również ważne jest duży wybór wzorów i kolorów. Więc na pewno dobierzecie coś co pasuje do stylu w jakim urządzony jest dom i do waszego gustu.