konkursy internetowe
Borykasz się z codziennymi trudnościami? Nie wiesz jak sobie poradzić w trudnej sytuacji? Opowiedz, co Cię gnębi, a postaramy się Ci pomóc!
- językowa
konkursy internetowe
Sporo osób bierze udział w różnych konkursach i trzeba przyznać że naprawdę mają szczęście i często coś wygrywają. Teraz to na pewno warto wziąć udział w https://www.payback.pl/loteria i cieszyć się z dodatkowych punktów na swojej karcie
Re: konkursy internetowe
Post autor: dłaja »
mi się też zdarzyło kilka razy coś wygrać, nawet niezly kuchenny sprzet jakie kosmetyki, wyilek nieduzy a zawzsze warto sproboacjęzykowa pisze: ↑05 paź 2019, 20:44 Sporo osób bierze udział w różnych konkursach i trzeba przyznać że naprawdę mają szczęście i często coś wygrywają. Teraz to na pewno warto wziąć udział w https://www.payback.pl/loteria i cieszyć się z dodatkowych punktów na swojej karcie
Post autor: eęwa »
a co z akcjami testowania rożnych produktów? Bierzecie udział?? Ta akcja zapowiada się fajnie nauchovaxol.pl ja się na pewno zgłoszędłaja pisze: ↑02 cze 2021, 16:54mi się też zdarzyło kilka razy coś wygrać, nawet niezly kuchenny sprzet jakie kosmetyki, wyilek nieduzy a zawzsze warto sproboacjęzykowa pisze: ↑05 paź 2019, 20:44 Sporo osób bierze udział w różnych konkursach i trzeba przyznać że naprawdę mają szczęście i często coś wygrywają. Teraz to na pewno warto wziąć udział i cieszyć się z dodatkowych punktów na swojej karcie
Post autor: działo »
A może by tak konkurs fotograficzny? Znajoma podesłała mi namiar o międzynarodowym konkursie http://www.maluszkoweinspiracje.pl/2021 ... award.html i myślę, że jeśli ktoś interesuje się fotografia to warto wziąć w nim udział
- tratatata
Biorę udział w różnych konkursach, często udaje mi się wygrywać i nagrody i pieniądze. W sieci wynajduje konkursy i loterie, co mogę polecić to aktualnie wydaje mi się, że godna uwagi jest loteria Staropolanki www.loteriastaropolanka.pl . Trzeba kupić wodę stacjonarnie za minimum 10 zł i zarejestrować paragon online. Proste a do wygrania czekają naprawdę fajne nagrody pieniężne. I to aż do końca wakacji!
Wróć do „Porady - pytania i odpowiedzi”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski