kojarzycie firmę Delidostawa?
Borykasz się z codziennymi trudnościami? Nie wiesz jak sobie poradzić w trudnej sytuacji? Opowiedz, co Cię gnębi, a postaramy się Ci pomóc!
kojarzycie firmę Delidostawa?
Post autor: moriśka »
hej hej wszystkim mieszkam od jakiegoś czasu w Nadarzynie i teraz ze względu na szalejącą pandemię postanowiłam rozejrzeć się za sklepem, gdzie mogłabym robić zakupy spożywcze a te byłyby dostarczane do mojego domu. Trafiłam na wzmiankę o Delidostawa. Szukam opinii
Re: kojarzycie firmę Delidostawa?
Post autor: liśka »
ja kojarzę nazwę choć nigdy nie korzystałam ( jeszcze ). Jeśli oni działają też w Grodzisku Mazowieckim to to ta sama firma
Post autor: Ewuuś »
tak to ta sama firma, oni działają lokalnie, dodatkowo jeszcze w Żabiej Woli ja kupuje u nich regularnie od maja. Spodobała mi się taka forma robienia zakupów bo nie muszę wychodzić z domu więc nie narażam się na zakażenie a poza tym kupuje bardziej rozsądnie, nie ulegam pokusom
oo super, dzięki za info, nie wiedziałam, ze oni działają trochę na szerszą skalę widziałam, ze mają w ofercie też surowe mięso. Zawsze miałam obawy przed zakupem mięsa w necie,czy tu warto ?
wiesz co ja rzadko jadam mięso ale już kilka razy zamawiałam kurczaka czy mięso mielone i wszystko okej - świeżutkie wszystko dotarło oferta rzeczywiście rozbudowana a i ceny niewygórowane więc moim zdaniem jak najbardziej warto
dzięki bardzo za informację, dziś zamawiam i zobaczymy co z tego będzie będę zamawiać nawet mięso także to będzie prawdziwy test
na pewno wszystko będzie okej ale oczywiście daj znać ja też będę w przyszłym tygodniu robić kolejne zakupy, przed świętami trzeba już zacząć robić zapasy
Wróć do „Porady - pytania i odpowiedzi”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski